Aprimira, Aprikyra, Aprisali
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 51.212 (?), 30.3.2016 16:25
Snad i Vy si nepletete Mirabelku s Myrobalány... za plotem na louce bych asi vybral i chutnější a větší jedince
|
|
 |
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10414) - 70.240 (?), 30.3.2016 20:51
Nevím, jestli je Aprimira jen "obyčejná" mirabelka, nebo ne, ale víc mě "dožrala" záměna jiné švestkomeruňky a to slavné DAPPLE DANDY. Pokud se potvrdí to, s čím přišel pan Pavel CZ., tak se to dá také nazvat jako kolosální podvod. Protože mám tento stromek ze stejného zdroje, jako Pavel a kdosi, kdo fotil v jiném vlákně plody této nepravé Dapple Dandy, tak nečekám nic jiného, než čeho se dočkali tito pánové - plodů jakési blumy. Vyfotil jsem květní pupeny této falešné Dapple Dandy a jiných asijských slivoní a poslední dvě fotky jsou květní pupeny "našich" slivoní, jen pro porovnání tvaru.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Anna Drymlová - (3) - 194.24 (?), 11.8.2016 14:40
Letos poprvé mi dozrává Aprimira..Plody pěkné dost velké, ale nejdou od pecky, její okolí je kyselé, navíc opadává, je sice dost štavnatá, ale chutí vedle meruňky ani neležela..Stromek přeroubujeme raději na Ontario, které nám chutná..
Velké zklamání z této,,novinky"
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Anna Drymlová - (3) - 194.24 (?), 11.8.2016 14:43
já mám dozrálé plody cihlově červené se žlutou dužinou
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 40.230 (?), 21.8.2016 17:11
Mně letos plody Aprimiry zlikvidoval hmyz. Mezi stovkami plodů bylo nečervivých pouze pár kusů. Vedle stojící modré švestky a pološvestky jsou skoro nečervivé. Asi žlutá barva hmyz přitahuje. S pozdravem, wtom.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |