Jen bych chtěl předeslat, že nejsem a nikdy jsem nebyl v nějakém rodinném vztahu s provozovateli tohoto fóra.
1. Zrušily se soukromé zprávy. Toto fórum mělo a má svého majitele. I když se mně také nelíbí, že nemohu poslat někomu soukromou zprávu, tak to beru, protože on je majitel. Nejsme v socializmu.
2.Zbytečně používáte to škaredé slovo cenzura. Myslím si, že v té době plno i přihlášených se chovalo jako utržení ze řetězu. Pokud Vám nevadí to, že někdo někomu sprostě nadává, nebo vyhrožuje že někomu rozbije hubu IH nebo záměrně se likviduje nepohodlný člověk (jistě si pamatujete na Pala), tak asi by ta cenzura podle Vás neměla být. Je mně líto, ale já jsem opačného názoru.
3.Zablokovala se závadná slova. Nevím co je na tom špatně.
4.Zablokovali se závadní diskutující. Zablokován jsem nebyl, nevím co ti zablokovaní udělali. Pochopitelně žádný šéf si nenechá kecat do toho jak má tu svou firmu (Zahrada.cz) vést. To byl asi ten hlavní problém.
5. Rušily se příspěvky jen vzdáleně související se zahradou. Není problém najít si fórum do kterého příspěvky nezahrada patří.
Máte pravdu, jsou fóra kde všechno funguje a nic z uvedeného se neděje. Proto mě zaráží, proč se najednou všichni s.r.te tady do fóra Zahrada.cz, proč si klidně nediskutujete v tom vašem ideálním. Objevili jste se tady jak žížaly po dešti.
Vladimír