Já jsem na tom kupodivu docela dobře. Omrzlo mi jenom Baco, Aurora (plevele) a Prim - nicméně na každém něco bude...
Mám jednu odrůdu, která i po totálním omrznutí v květnu minulého roku, znovu obrazila s násadou květů, jako by se žádný mráz nekonal - název: Amurka.
Dnes jsem byl pracovně v Dolních Dunajovicích a již z dálky je vidět jak jsou vinohrady hnědé. Dle slov jednoho mého zákazníka je 90% vinohradů, které se nachází v rovině okolo D. Dunaj., poničených, 90% je zničeno i u mne na zahradě, u baráku je 100% bez následků.
Těch deset procent přeživších hlav se rekrutuje v okolí chatky, nádrže na vodu a za foliákem. Bohužel rarity od Vás, které tak nádherně nasadily na květy, jsou kaput.
Já jsem na tom kupodivu docela dobře. Omrzlo mi jenom Baco, Aurora (plevele) a Prim - nicméně na každém něco bude...
Mám jednu odrůdu, která i po totálním omrznutí v květnu minulého roku, znovu obrazila s násadou květů, jako by se žádný mráz nekonal - název: Amurka.
Loni mi před třema zmrzlýma muži omrzla veškerá réva a hrozně mě to naštvalo. Letos jsem v neděli tento týden jednoduše obalil bublinkovou folii nejvzácnější kusy. V příloze nedělní foto Solarisu před květem. Petr