Co vaše réva? (2013)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.235 (?), 30.5.2013 18:39
Wimpi, já zase tajně přemýšlím, co by se stalo, kdyby praotec Čech nezakotvil u Řípu a vydal se trochu jižněji, k moři.Možná, že oteplování planety způsobí, že fíky a pomeranče vytlačí hrušně a jablka z našich šířek a k tomu jakostní víno bude naší doménou... AB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 39.55 (?), 2.6.2013 20:13
Dobrý večer. Može mi prosim Vás niekto poradiť čo má robiť? Mám vysadených pár kríkov červenej stolovej odrody Lidi, alebo Suzi na 100 percent neviem.Jedna je biela druha červena.Tá červena mi robí stále tie isté problémi. Nasadí malé strapce, a potom už ich nerozpojí, su ako keby zlepené. Nakoniec mi odhniju a opadnu.Toto je už druhym rokom, a tiež som si to všimol na jedno m kríku Veltlina zeleného, tiež zlepené a malé strapce, ktoré su veľke asi dva centimetre.Ďalej už neporastu, ale opadnu.Výhony rastu ďalej, su pekne ale bez strapcov. Čo to može sposobovať? Ďakujem, Jaro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamo - Stříbrný Zahrádkář (430) - 198.248 (?), 9.6.2013 17:56
Pekný deň, prosím o pomoc s identifikáciou choroby alebo škodcu na mojom viniči. Mám ho ale na balkóne v nádobe 25l, takže možno aj preto je teraz taký mierne chlorotický.
Ďakujem.
Pripájam fotky:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|