Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 16:15
Tady rozkvetl ten nepravý "Thyrinthos", stejně jako Big Red a Sweetred. Ani nevím, kde jsi sehnal, Martine, ten Thyrinthos pravý, to bude zajímavé porovnání s tím nepravým. Pan Walter preferuje Betinku, pan Vysloužil zase Sophinku. Ze stejné... celý příspěvek >
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 16:05
Moc se mi líbí váš výběr odrůd, pane ryzskej. Je hodně zajímavé, že jste zařadil i Delor. Měl někde dobré reference? Lord Lambourne je nejoblíbenější odrůda doktora Miloše Vysloužila. Tady u mě byly dva stromy, ale je nanich naroubované všechno možné... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 23.3.2025
Která mandloň kvete nejdříve a má velké květy? ZORA?
Přihnojení jabloně, 23.3.2025
Co já bych dal za kravský hnůj. Ze zoufalství jsem používal granulovaný, ale od toho "cukrování", jak to trefně nazval PP jsem upustil. Jabloně na M9 a nejběžnější M26 nerostou prakticky vůbec, jen živoří. Proto velmi zamrzí, když se neujal stromek... celý příspěvek >
Divne pupeny, 23.3.2025
Na vašem naprosto správném pohledu na celou záležitost je vidět, pane Waltře, že jste zkušený pěstitel, který jednoduchým způsobem pojmenoval, o co se jedná. Perfektní. Mně samotnému to docvaklo, až po přečtení vašeho příspěvku. 
Divne pupeny, 23.3.2025
Bravo, pane Waltře. Nemohl jsem pochopit, co se pánovi na té fotce nezdá. A oni mu tam chybí květní pupeny. Pane 31.181, vždycky ocením u každého tu čistotu kůry letorostů. Žádné fleky od suché skvrnitosti, bakteriózy atd. Co není, může časem být. Já... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 22.3.2025
Je to letos hodně zajímavé. My jsme tady údajně s vegetací v normálu, ale západ je opožděný. Stačilo na to všechno jen pár mrazivých dní v únoru. Tady se otevřely první květy na Mayacot, falešný Thyrinthos ještě ne. Koukal jsem do vlákna meruňky 2024... celý příspěvek >
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 22.3.2025 Obsahuje fotku
Tak jak jste na tom? 
Počasí 2025, 22.3.2025
Opíjejte se, co hrdlo ráčí, milý pane SPCH, já bych se zase rád opájel nějakými pěknými fotkami kvetoucích mandloní. Určitě bych na internetu nějaké ulovil, ale potěšilo by to více právě od vás. Nebo by mohl něco vložit hugovotr, či někdo jiný. Přece... celý příspěvek >
Odroda višne Vackova, 21.3.2025
Pro PP a 236.5. Dostal jsem upřesňující informaci, že se jedná o strom vypěstovaný z pecky plodu Vackovy. Pokud se PP dožije nějaké úrody z těch roubů, tak to může porovnat s Vackovou, kterou zná z dřívějška.
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 21.3.2025
Kdyby -6°C, tak bych to ještě chápal, ale že všechny plody meruněk zlikviduje -2,6°C, to jsem fakt nečekal.
Když dovolíte von Waltře, tak pokud nastane situace jako v minulém roce, tak je celkem jedno, co vykvete dříve a co později. Plody zmrznou u "Boženy i Růženy". Všiml jsem si letos, že i když některé sorty narašily velice brzo, tak květní pupeny jsou... celý příspěvek >
Počasí 2025, 21.3.2025
SPCH, v Hustopečích, (nikoliv nad Bečvou, kde řádí jedovatý benzen), rozkvetly údajně mandloně. Tak neváhejte.  . 
Zhodnocení Tayberry, 21.3.2025
Přesně to jsem potřeboval vědět. Paní v předešlém příspěvku, píše, že je spokojená s tím, že Tayberry neodnožuje. Mně to spíš mrzí, jelikož bych právě potřeboval, aby se rozmnožovala jako maliny nebo trnitá ostružina Himalaya, která leze i k... celý příspěvek >
Zdravím, pane MB. Je fajn, že netaháte z klobouku žádné novinky, ale máte to, o čem se dá diskutovat. Větu, kterou tady nedávno použil SPCH - "voják se stará, voják má", bych spíše použil pro tu vaši protimrazovou ochranu. V tomto ohledu se staráte... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika