Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2025, 12.1.2025
Aha. Tak nic. Roubování čehokoluv potřebuje 10 prstů, ale ty já nemám. Mně musí stačit 6. Dáváš je do kelímků po kolika? Pokud po jedné či dvou, to další už nečti. Ze zkušenosti nedám dopustit na sadbovník. A bez trhání, po jednom semínku v... celý příspěvek >
Papriky 2025, 11.1.2025 Obsahuje fotku
Miloši, já Ti to cukání ještě polechtám fotkou nazvanou Večerní motlitba - všechno to jsou kapie dnes těsně před zhasnutím. Ale pokud nechceš svítit, fakt bude lepší ještě vydržet. Ale já těm miminkám svítím i u normální výsadby na zahradu, protože... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.1.2025
Tady u nás bych minulý rok taxoval na středně silnou nákazu. Neodolný vzorek bez postřiku šel k Pánu. Předminulý byla nákaza i tady jen velmi mírná. To jsem ale neodolný vzorek vůbec nedal. A v roce 2022 byl neodolný vzorek bez postřiku naprosto... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 6.1.2025
Crimson Crush je vícekomorové rajče, u mne dosahoval kolem 150 - 200 g na plod. V roce 2022, mém nejlepším roce chuťově, dosahoval na 8. Ovšem v deštivých či chladnějších letech tak kolem 6. Je to podobné jako se Stupickým raným. Vychází chutnější,... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 5.1.2025
Díky za doporučení. Pedro ale není odolné plísni bramborové, takže ho můžu pěstovat jen doma a na balkóně. Já na oplátku doporučím pěstování PhR, tedy plísni bramborové odolných, odrůd venku. Skleník je skleník, má své výhody, ale podle mého jsou... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025
Ač sám nestříkač (z lenosti, ne z principu), souhlasím s vámi, že rozumně používaná chemie zdaleka není to, za co ji lidé mají. Myslím ve vlivu na zdraví. Ostatně jsme chodící chemická úložiště tak jako tak. Milan HP
Rajčata 2025, 5.1.2025
Jak jsou stará ta semínka? Co si pamatuju, tak to není víc jak 4 roky, i když čas letí. To půjde. Byla loni u vás plíseň? Crimson Cocktail, jak ho teď přejmenovali, je větší než Rubinka (tu jsem ale neměl). Má tendenci v září v mokru houfně... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 5.1.2025 Obsahuje fotku
Tady jsou 3 z mých 4 Startek za oknem. Milan HP
Rajčata 2025, 5.1.2025
Start nevyřadím do konce zahrádkářské kariéry. Zase bude součástí mého PB neodolného vzorku. Ovšem loni to dopadlo špatně, takže mi zbyly jen Starty z domova, později na balkóně. Je to jedno z nejchutnějších rajčat, co znám. Momentálně si vedou dobře... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 4.1.2025
A my tady pějeme litanie, jak jsou srnčí přemnožené. Srna nebo koza, je to k vzteku. Milan
Rajčata 2025, 4.1.2025
To, co tady ukazuju, je výstřelek nudícího se zahrádkáře (tedy v zimě) a Vladimír je pěstuje v pařeništích už léta. Výsev na výsadbu do zahrad přijde také později. Osobně vysévám nadvakrát: konec února pro zahradu v kopcích a kolem MDŽ pro nížiny... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 4.1.2025
Tomato Berry už neuvidíš, protože je přejmenovali na Garden Berry. Hned jsem koukal, jestli mi z minula nezbyly, ale bohužel. Ale až půjdu do Bauhausu nebo jinam zase nakupovat, mrknu se.  Milan
Špičaté zelí, 3.1.2025
Totéž u nás. Prasat už ani tolik nevidět, ale srnčí je těžce přemnožené. Tady sníh taky není, to byl příběh z historie. Milan
Špičaté zelí, 3.1.2025
Tebe ty pohromy nějak pronásledují. Taky se mi to kdysi stalo. Poslal jsem synka pro růžičkovou kapustu. Vrátil se a "Jakou růžičkovou kapustu?". Sežraly všechno nad sněhem. Tak hned opravy plotů a na živý plot pro jistotu ještě lesnické pletivo.... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 2.1.2025
Já měl Pourovo pozdní. Ovšem bylo to v době mých zelných začátků. Koupil jsem, co bylo, protože jsem byl ignorant. A asi jsem ho ani správně nepoužíval. Je tomu už slušných pár let. Milan HP
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika