Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vypadávání peří, 3.6.2015
Tak já tedy nevím. Myslela jsem si, že máme slepice bílé vlašky, ale když jsem se podívala na obrázky Dekalb White, tak jsou ty naše úplně stejný. No jestli tedy jsou to ony, tak s tvrzením... že jsou to mrchy, agresivní svině atd... nemůžu... celý příspěvek >
Vypadávání peří, 2.6.2015
To je taky možné a i o stáří jsem uvažovala a vyloučeno není. Přesto, nejsem na to odborník, ale tím jak je to lokalizované prakticky jen na zadek a hřebínky jsou normální, si stejně myslím, že v tom bude parazit.
Vypadávání peří, 1.6.2015
Naštěstí jsem se s tím nesetkala ve svém chovu, takže jen odhaduji... Připadá mi to tak, že si sami peří vyklovávají, příčinou by mohli být parazité a vzhledem k popsaným podmínkám bych se tomu ani nedivila. Co dělat? Nevím jak dalece můžete... celý příspěvek >
Napáječka pro drůbež, 26.5.2015 Obsahuje fotku
Kbelík na vodu pro drůbež. Mám dva, jeden ve výběhu nebo na zahradě, když jsou slepice venku a druhý v kurníku. Víko velmi dobře těsní, takže nemusím vodu nezbytně měnit každý den, což je někdy taky velká výhoda.
Napáječka pro drůbež, 26.5.2015
Je to jen můj subjektivní názor... napáječek jsem vyzkoušela několik a mezi nimi i tenhle typ na pet lahev a mě osobně nevyhovoval. Kloboučky jsou relativně malé, rychle vypité nebo vycamrané a věčně špinavé. Občas mi je slepice převrhli a mimo... celý příspěvek >
Je kohout nemocný?, 18.5.2015
Samozřejmě respektuji názor, nicméně ze zkušeností které mám, nevěřím na zlá zvířata, zvířata prostě bez důvodu neútočí. Ne vždy je důvod jasný a zřejmý, ale prakticky vždy je na vině člověk, ať už nevhodným výběrem zvířete (nerespektování jeho... celý příspěvek >
Krmítko s nášlapem?, 18.5.2015
Zkušenost nemám a ani nevím o nikom kdo by jej používal. Nicméně asi takoví lidé jsou, kteří to kupují resp. používají. Já si však vždy vybavím Přemka Podlahu, když v receptáři popisoval jedno takové samo-domo vyrobené krmítko, které při opuštění... celý příspěvek >
Je kohout nemocný?, 18.5.2015
Tak nutný není, s tím souhlasím. Mimo to, když jsme si naše první slepičky pořídili, tak jsem hlásala, že chci slepice a ne harém. Ovšem na straně druhé musím říct, že pořídit si kohoutka bylo velmi, velmi dobré rozhodnutí. Přestože u... celý příspěvek >
Je kohout nemocný?, 16.5.2015
Jak už píše S.P. může to být i nemocí, ale zároveň tohle chování je u kohoutů celkem normální. Náš kohoutek (stejně jako jeho první předchůdce) je mnohem víc obezřejtnější než všechny slepice. Ty se s různým stupněm ochoty nechají podrbat,... celý příspěvek >
Bob a Bobek - jak Vám dupou?, 11.5.2015
No vidíte jak "klamete tělem". Já si celou dobu co čtu Vaše příspěvky myslím, že máte aktuálně tak nějak velkochov. Je fajn, že se dělíte o zkušenosti. Pěkný týden.
Bob a Bobek - jak Vám dupou?, 10.5.2015
Zdravím do Chropyně! Naši ušáci statečně dupou... i když tak nějak na prázdno. Kolem nás mají všichni malé ušáky, jak odrostlejší, tak se někde pelíšky se pěkně vrtí. U nás je stále stop stav, ale "zkouška" proběhla. Než jsem po léčení... celý příspěvek >
Můžu dát rok starého kohouta k 12-týdenním slepičkám?, 16.4.2015
Lukáši, chápu, že kouhout už to má nejspíš za sebou, takže jde už jen o konstatování..., ale na vině jste Vy nikoliv kohout. Vy s jednou slepicí a soused s těmi 7 nemáte vůbec kohouta mít. Na jednoho standartně rostlého kohouta by mělo být zhruba... celý příspěvek >
Chovatelé králíků, 6.4.2015
To je fakt. S tím se bohužel setkávám rovněž. Dva takové zanedbané a nemocné kočičí nalezence mám doma. Tedy už poměrně dlouho jsou to podle všeho celkem spokojení čičáci, v rámci možností i zdraví, členové naší rodiny. Pokud jde o zvířata tak... celý příspěvek >
Chovatelé králíků, 6.4.2015
Zdravím všechny, k založení tohoto tématu mě přivedla včerejši událost které jsem se účastnila a která by měla být připomínkou všem chovatelům. Připomínkou toho, že o svůj chov je třeba se řádně starat, ne si jen myslet, že se starám a pokud... celý příspěvek >
Jak otáčet vejce v líhni, 1.4.2015
Vejce nelíhnu, ale pamatuji si jak to dělala babička. Na vejcích měla na jedné straně tužkou udělaný kroužek a buď byly kroužkem nahoru nebo kroužkem dolů. Přijde mi to jednodušší a přehlednější než dvě značky. Vejce otáčela po boku ne přes... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika