Bob a Bobek - jak Vám dupou?

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 134.151 (?)
10.5.2015 10:36

Zdravím do Chropyně!smiley

Naši ušáci statečně dupou... i když tak nějak na prázdnowinklaugh.

Kolem nás mají všichni malé ušáky, jak odrostlejší, tak se někde pelíšky se pěkně vrtí.

U nás je stále stop stav, ale "zkouška" proběhla. Než jsem po léčení vrátila jeho chovateli Ferdu, pustila jsem ho na metr a půl k mojí Andulce. Ferda na nic nečekal, zadupal, zabručel a už se k ní hnalcheeky. Tak jsem Andulku zachránila před znásilněním a Ferdovi vrazila plyšáka... a byl spokojenejblushcheeky.

Nicméně cca za dva týdny budu připouštět samici téhož chovatele, skutečně připouštětsmiley. Je u nás na léčení taktéž se svrabemsad.   Odvezla jsem Ferdu a přivezla ji. Teď už je dobrá, tak chci mít jistotu, že je vše v pořádku a pak se budou dělat králíčci.

Co u Vás nového?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 157.239 (?), 10.5.2015 10:14, zobrazeno: 12507x

Televizní se statečně prohánějí po ledě, ale co ti Vaši-živí chlupáči, co březňáčci, jsou a jací, jak se jim daří- chutná jim zelené? S.P.,Ch.

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 134.151 (?), 10.5.2015 10:36

Zdravím do Chropyně!smiley

Naši ušáci statečně dupou... i když tak nějak na prázdnowinklaugh.

Kolem nás mají všichni malé ušáky, jak odrostlejší, tak se někde pelíšky se pěkně vrtí.

U nás je stále stop stav, ale "zkouška" proběhla. Než jsem po léčení vrátila jeho chovateli Ferdu, pustila jsem ho na metr a půl k mojí Andulce. Ferda na nic nečekal, zadupal, zabručel a už se k ní hnalcheeky. Tak jsem Andulku zachránila před znásilněním a Ferdovi vrazila plyšáka... a byl spokojenejblushcheeky.

Nicméně cca za dva týdny budu připouštět samici téhož chovatele, skutečně připouštětsmiley. Je u nás na léčení taktéž se svrabemsad.   Odvezla jsem Ferdu a přivezla ji. Teď už je dobrá, tak chci mít jistotu, že je vše v pořádku a pak se budou dělat králíčci.

Co u Vás nového?

host - 157.239 (?), 10.5.2015 12:21

Zdravím všechny chovatele-Ty velké, odrostlejší, i Ty malé, začínající. Já jsem v roce 2011 musel-po cca 40 letech akt.chovu z různých důvodů-stěhovacích, zvýšené potřeby péče o vážně nemocného člena rodiny, chybějícího oplocení užívané zahrady... zanechatcrying. Micáci byli rozdáni, prodáni a snědeni. I díky Vám si o tomto nádherném koníčku udržuju povědomí a těším se, že zas jednou, možná, snad... dočkám-li ve zdraví důchoducheeky. Krásnou neděli a dobrou chuť-pokud právě obědváte-přeje S.P.,Ch.

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 134.151 (?), 11.5.2015 1:08

No vidíte jak "klamete tělem"smiley. Já si celou dobu co čtu Vaše příspěvky myslím, že máte aktuálně tak nějak velkochovsmiley.

Je fajn, že se dělíte o zkušenostiyes.

Pěkný týden.

host - 185.138 (?), 11.5.2015 16:42

Na začátku roku si máti stěžovala na malé vrhy a teď se musely opravit kotce, které se dlouho nepoužívaly, aby bylo kam dát to nadělení.

A to zakládala vloni vše znovu, protože to komplet zadávila čuba. Bylo to vrchovaté kolečko mrtvol...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz