Příspěvky uživatele - 207.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Indiánská kultura "tři sestry", 25.8.2012
Ne, zrnokaz kazí až suché fazole.Já potřebuji najít nějakého" květopase fazolového",ale nedaří se. Jen odkvetlý květ s ovadlým - nevím jestli opyleným malinkým semeníkem odpadá.Prý za to může i horko, sucho,mokro... Rodiče mívali těch obrovských... celý příspěvek >
Indiánská kultura "tři sestry", 17.8.2012
Jo, ty jsem tam viděla! A s chladným počasím se také začnou tvořit lusky! Díky vřelé, už hledám blýskáčka a co proti němu. 
Indiánská kultura "tři sestry", 6.8.2012
Proč nerozumné? Pirimorem ničemu neuškodím a vloni mi to na to opadávání lusků možná-pomohlo.Tak jsem si to chěla ověřit.Nebo sy msylíte, že nevím, že to není hnojivo???
Indiánská kultura "tři sestry", 2.8.2012
Fazol šarlatový už konečně kvete jak o život, ale nikde lusky.Čím to? mám tento problém s popínavou fazolí opakovaně, keříčkové jsou plné lusků. Přihnojovat se fazole nemají, tak jsem to pro jistotu stříkla Pirimorem, nevíte někdo co s nimi?
Zrání rajčat, 2.8.2012
Já mám svoji přísadu od února, poctivě vyštipovanou na 1 výhon bez zálistků, Některá /mony maker/ 2,20/m,6-8 pater a stačíme je jíst.Hnědá býčí srdce maličko praskají, ale jsou výborná, ale těch mám z těch 80 stromků asi jen 5.Vůbec se mi zdá, že... celý příspěvek >
Indiánská kultura "tři sestry", 31.7.2012
Je to kukuřice, fazol popínavý a tykev. Kukuřice vyrostla pěkně, fazole - velké "boby" se původně jen válely mezi ní, teď po deštích ale poskočily a začaly turkyń omotávat, obávám se že někdy až moc.Zatím nekvetou.Naštěstí jsem třetí sestru zavrhla,... celý příspěvek >
Nat prez metr a brambory 2 cm, 21.7.2012
Koupili jsme měřici pole a kvůli odplevelení - leží ladem asi 10 let jsme nasadili asi 1200 důlků brambor.O výsledku nelze ani mluvit jako o sklizni. Je fakt, že zde jižně pod Brnem je extrémní sucho, ale toto je už moc.pod některou natí není... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012
Vysvětlím: pokud rostliny nemají dobré podmínky k růstu, snaží se co nejrychleji vyprodukovat květy a plody - semena.Udělat všechno pro to, aby byl zachován rod.Pud sebezáchovy rodu.Toho se využívá u některých květin, že se musí málo zalévat a... celý příspěvek >
Je to K.O?, 23.6.2012
Jeden pacient, těžký notorický alkoholik v poslední fázi, si zašel do sklepa pro pivo.Jak napotvoru v tom byl organofosfátový postřik... Podrobnosti nechávám na vaší fantazii, ale nepopsané lahvičky s čímkoliv chemickým vylévám. Za takovou mylnou... celý příspěvek >
Zvetí se namrzlá fazole?, 19.5.2012
Vzlhedem k tomu, že se rozvětvuje základní stonek tak předpokládám že ne, že se musí podsadit, ale to je šedá teorie a zelený je strom života.Rajčata, papriky venku už 2.měsíc bez úhony-pravda na uzavřené zahradě... ale na poli? 1200 důlků brambor a... celý příspěvek >
Mám dát papriky, rajčata ven?, 28.4.2012
Já to mám venku už 14 dnů, ale jenom v kelímcích, rajčata,papriky a lilky.Lilky ještě dávám přes poledne a na noc domů, ale jestli to přežilo včerejší poledne, jakože přežilo bez popálených listů-jižně pod Brnem, tak se chystám polovinu všeho dát... celý příspěvek >
Choroba rajčat - stonek, 27.4.2012
Dokonce tmavá rajčata mají o tolik tmavší stonky, že je lze rozeznat. Rajčata mám venku už cca 2 týdny a tak je už asi vysadím všechna... ne? Chvíli počkám ještě s lilky, kdyby náhodou, ale při současých teplotách a předpovědích se už snad... celý příspěvek >
Co s rajčatami?, 22.4.2012
Podle mne je toto klasický případ pro lignohumát, který umožní využití toho světla, které je k disposici, případně jej smíchat s hnojivem - trošku Krystalonu start.Také si myslím, že máte v pokoji příliš teplo.
Yuka (Yucca filamentosa) - co s ní po odkvětu?, 20.4.2012
Mám klasickou Yuccu fil.která několik let kvetla, ale pak přestala, bylo mnoo suchých růžic, které jsem odstraňovala, nicméně yucca nyní 2 roky "čučí".a nekvete.ani když jsem ji parciálně resekovala.Je možné, že je to geotextilií, ve které je... celý příspěvek >
Slepičky 13 týdnů, 19.4.2012
My bereme slepičky jenom z Prace-je to nejblíž a když mi jednou jedna scipla, tak mi jednoduše dali druhou a to bez dokladu.Jsou chytré jako opice, po poledni je vyháním z ohrady přes okrasnou zahradu, silnici a zeleninovou zahradu dolů do sadu a ony... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika