Slepičky 13 týdnů

host - 207.90 (?)
19.4.2012 20:39

My bereme slepičky jenom z Prace-je to nejblíž a když mi jednou jedna scipla, tak mi jednoduše dali druhou a to bez dokladu.Jsou chytré jako opice, po poledni je vyháním z ohrady přes okrasnou zahradu, silnici a zeleninovou zahradu dolů do sadu a ony to pochopily po 2-3 cestách i ty letošní mladé.Znají cestu a chodí samy, moc aut tu nejezdí a když, tak už je znají a počkají až přejdou.Hlavně černé, jedna kropenka je asi trochu duševně zaostalá, ale drží se ostatních. Dostávají navíc k normálnímu krmení odřezky z uzenin, které jsou v obchodě skoro zadarmo a dokážou si říct, kdybych zapomněla. Poznám podle krákorání, jakou mají náladu. Jsme přece jenom všechny slepice a občas si s nimi popovídám líp než s manželem. :)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Alenica - (21) - 16.74 (?), 12.4.2012 20:14

Dobrý večer, máte úplnou pravdu, jak s přepeřování, atd s ostatníma slepicema mám stejné zkušenosti, nákup již od nich nikdy. Možná to bylo zimou. Neměla jsem odvahu ji opařit a vykuchat, tak 280,-Kč je fuč. Jestli se můžu zeptat z které vesničky jste, já jsem bydlela 10 let vSokolnicích, to je taky ve Prace.

host - 212.1 (?), 12.4.2012 21:07

Tak zimou to nebylo určitě. Mě i únorových holomrazech snášely fantasticky - za týden od 10 slepiček 45 vajec. Já bydlím v Radosticích (vedle Střelic). A dle čerstvé úterní informace stály pipky 180Kč, jsou menší - začnou snášet tak do 2měsíců.

host - 207.90 (?), 19.4.2012 20:39

My bereme slepičky jenom z Prace-je to nejblíž a když mi jednou jedna scipla, tak mi jednoduše dali druhou a to bez dokladu.Jsou chytré jako opice, po poledni je vyháním z ohrady přes okrasnou zahradu, silnici a zeleninovou zahradu dolů do sadu a ony to pochopily po 2-3 cestách i ty letošní mladé.Znají cestu a chodí samy, moc aut tu nejezdí a když, tak už je znají a počkají až přejdou.Hlavně černé, jedna kropenka je asi trochu duševně zaostalá, ale drží se ostatních. Dostávají navíc k normálnímu krmení odřezky z uzenin, které jsou v obchodě skoro zadarmo a dokážou si říct, kdybych zapomněla. Poznám podle krákorání, jakou mají náladu. Jsme přece jenom všechny slepice a občas si s nimi popovídám líp než s manželem. :)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz