|
Brojlerová kuřata, 2.9.2012 Příští rok bych si chtěla pořídit brojletová kuřata, prosím napiště zkušenosti co máte a čít to krmit a za jak dlouho jsou hotová (2-3 měsíce?). Četla jsem příspěvek bio kuře a myslím, že směsím se nedá vyhnout, jsou tam cenné bílkoviny a i jiné... celý příspěvek > |  | Kačenky, 2.9.2012 Tak už jsem dávám poslední dotaz, jak poznáte, že kačena je na zabití, jak mají být staré? Ty moje mají 93 dnů, jsou moc pěkné, velké a křídla se už některým začínají křížit (někde jsem četla, že musí být zkřížená). Včera jsme jednu... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice a myši, 31.7.2012 Tak tohle slyším poprvé, mám 17 slepic různího stáří (až 4 roky- před zabitím) a myši mám také.. Ještě jsem neslyšela, že by slepice chytla myš. Dáváme pastičky a tím je odchytáváme. Nyní jsem tam viděla malého potkana, poraďte jak ho chytit- do... celý příspěvek > |  | Kačenky, 22.6.2012 Tak se Vám musím pochlubit, včera mně zde jedna paní ukazovala, jak se řežou jazyky, jeden mě ukázala a já jsem ostatní dělala sama. Viíte, tohle jsem ale nikde nečetla a nikdy jsem to neslyšela, že se kačenám řežou jazyky a vyndává se... celý příspěvek > |  | Kačenky, 8.6.2012 Děkuji moc, takhle nějak to dělám, to víte, že jsem to měla nastudované, celou zimu jsem si něco o nich četla, ale v praxi je to trochu jiné. Takže 14 denní kačky, když bude sluníčko mohou již ven, že? Mám je už 5 dní a dobrý, chodím za nimi... celý příspěvek > |  | Kačenky, 8.6.2012 Koupila jsem si poprvé malé kačenky, asi týden staré, vůbec nevím čím to krmit (koupila jsem pro ně směs) a teď nevím kdy přidávat bramboru, kopřivy atd. Kdy je mohu dát ven na zahradu, zatím je mám v garáži v krabici a pořád jim svítím. A... celý příspěvek > |  | Slepičky 13 týdnů, 12.4.2012 Dobrý večer, máte úplnou pravdu, jak s přepeřování, atd s ostatníma slepicema mám stejné zkušenosti, nákup již od nich nikdy. Možná to bylo zimou. Neměla jsem odvahu ji opařit a vykuchat, tak 280,-Kč je fuč. Jestli se můžu zeptat z které... celý příspěvek > |  | Slepičky 13 týdnů, 11.4.2012 Já to dělám tak jako Vy, sem přijíždí pojízdná prodejna z Prace a pán prodává kuřice, doklad samozřejmě nedostanete a prohlídnout si je taky nemůžete, ne že by to asi nedovolil, ale stojí tam víc lidí a já tomu ani tak moc nerozumím, protože jsem... celý příspěvek > |  | Slepičky 13 týdnů, 10.4.2012 Tak včera scípla druhá černá slepičky - příznaky stejné.
Existuje nějaká reklamace na koupi?
Díky sl.av.
|  | Slepičky 13 týdnů, 4.4.2012 Dobrý den, mám zase problém. Koupila jsem si letos 3 černé slepičky (Morávia) - 13 týdnů staré. Po týdnu mně jedna scípla. Byla celou dobu taková nadrchmaná, až po týdnu scípla. Nyní druhá je opět nadrchmaná, pořád ve stoje spí, ale žere, má ale... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012 Děkuji, to jim dávám i plastin. Je to krční pelichání. Jsou 2 roky staré a koupila jsem je z Drůbežárny Prace. slav |  | Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012 Prosím, poraďte mně. Je možné, aby slepice pelíchaly v zimě?
Odpočívají v zimě - nesnáší - to vím, ale když pelíchají, není jim zima a neomrznou?
Přidat jim ještě více vitamínů atd?
Děkuji za rady - Alena |  | Začátečník a kvokající slepice, 13.7.2011 Já Vás plně chápu s Vašima starostma. Mám slepice již 2 roky, co jsem v důchodu, chodím si také za mini povídat a největší drbna je kropáčková. Mám je pojmenované podle filmu, (ale prý se jim nemají dávat jména), je to s nimi velká legrace.... celý příspěvek > |  | Slepice stále kvokají, 18.6.2011 Dnes je 18.6.2011 a slepice stále kvoká, už se k té kropence přidala vlaška. Stojí v sudu ve vodě(5cm), dala jsem jim acylpyrin a čekám. Myslíte, že jim mám dát ještě jeden acylpyrin? Ještě 2 bílé slepice přepeřují, jsou už skoro holé a... celý příspěvek > |  | Slepice stále kvokají, 1.6.2011 Děkuji Vám za rady, vykoupala jsem ji v sudu, dala acylpyrin a zavřela do králikárny a uvidíme. Alka |  |
 |
|