|
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 14.4.2011 Tak už je vymalováno a přísada si zase hoví v obýváku. Přes noc i -2 a ve skleníku sice +6 a to není žádná sláva a navíc předpověď na další dny není růžová. Vysočina 620mnm |
 |
Do čeho přesadit semenáčky paprik, 11.4.2011 Nedělal bych z toho žádnou vědu. Použijte klasický zahradnický substrát. |
 |
|
 |
Ohraničení trávníku, 8.4.2011 Dnes sem brouzdal po Jihlavských stavebninách a na Znojemské výpadovce mají trávníkovou přídlažbu za necelých 10 korun, čož je rozumná cena. |
 |
Nápad k osazení jahod, 8.4.2011  Já jsem loni napodzim založil z lenosti tento jahodový záhon. Základem je betonová skruž 170 x 70cm a v ní zasázené jakody. Jsou tam napůl Karmen a Senga Sengána |
 |
Je možný výsev rajčat ještě v této době?, 6.4.2011 Já jsem včera taky ještě vysel semena rajčat co mi přinesl otec z práce, prý "krtinová" jak tomu říkají kolegové. Stačí je údajně nasít do krtiny a o nic víc se nestarat, dle mého názoru jde o divoká rajčata. Já je projistotu dal do... celý příspěvek > |
 |
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 4.4.2011 Mirku, můžu se zeptat čím a jak často hnojíte a jaký používáte substrát. |
 |
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 31.3.2011 No obavy trochu mám, ale doma bohužel nikde nemám místo kvůli malování. Ve skleníku je na noc zakrývám 2x netkanou textilií a projistotu zapaluji lihový kahan. Dnes v noci byla teplota ve skleníku 7 stupňů. Vysočina 620mnm |
 |
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 30.3.2011 Tak jsem dnes vystěhoval všechnu přísadu do skleníku, Doma budu malovat, tak aby nepřišla k úhoně. |
 |
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 26.3.2011 Snad by byla lepší netkaná textilie než ta PET lahev |
 |
Výsev rajčat, 18.3.2011 Tak to je nádhera. Já mám zatím pouze 12cm sazeničky. Tiše závidím |
 |
|
 |
Pestovanie uhoriek pod paradajkami, 13.3.2011 Já mezi rajčata ve slkeníku dávám salát, letos zkusím ještě kedlubny |
 |
Hnojení z kopřiv, 13.3.2011 K tomuto účelu mám 200L sud, který natrhám plný kopřiv a zaleju vodou. Ze začátku to nesmrdí, tak to nechávám otevřené a každý den promíchám. Jakmile to začíná smrdět zakryji pechovým výkem. Zákvas je hotový, když se na hladině přestane tvořit pěna.... celý příspěvek > |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 10.3.2011 Chtěl bych pěstovat medvědí česnek, ale nevím kde bych sehnal sadbu. Kdyby někdo věděl kde ho koupím nebo jinak získám ať prosím poradí. Jsem z Vysočiny a tady volně v přírodě neroste. Díky |
 |
Používáte mykorhizní přípravky?, 10.3.2011 Díky za reakce, jen jsem chtěl vědět jestli je to opravdu takový zázrak jak mi tvrdila paní prodavačka. Zůstanu u kompostu Přeji pěkný den |
 |
Používáte mykorhizní přípravky?, 9.3.2011 Dnes mi paní v hahradnictví vychválila SYMBIVIT RAJČE A PAPRIKA až do nebe, tak bych se chtěl zeptat jestli je to k něčemu 750g za 180Kč což je na 30 rostlin. Díky |
 |