Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 14.4.2011
Tak už je vymalováno a přísada si zase hoví v obýváku. Přes noc i -2 a ve skleníku sice +6 a to není žádná sláva a navíc předpověď na další dny není růžová. Vysočina 620mnm
Do čeho přesadit semenáčky paprik, 11.4.2011
Nedělal bych z toho žádnou vědu. Použijte klasický zahradnický substrát.
Ohraničení trávníku, 8.4.2011
Dnes sem brouzdal po Jihlavských stavebninách a na Znojemské výpadovce mají trávníkovou přídlažbu za necelých 10 korun, čož je rozumná cena.
Nápad k osazení jahod, 8.4.2011 Obsahuje fotku
Já jsem loni napodzim založil z lenosti tento jahodový záhon. Základem je betonová skruž 170 x 70cm a v ní zasázené jakody. Jsou tam napůl Karmen a Senga Sengána
Je možný výsev rajčat ještě v této době?, 6.4.2011
Já jsem včera taky ještě vysel semena rajčat co mi přinesl otec z práce, prý "krtinová" jak tomu říkají kolegové. Stačí je údajně nasít do krtiny a o nic víc se nestarat, dle mého názoru jde o divoká rajčata. Já je projistotu dal do... celý příspěvek >
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 4.4.2011
Mirku, můžu se zeptat čím a jak často hnojíte a jaký používáte substrát.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 31.3.2011
No obavy trochu mám, ale doma bohužel nikde nemám místo kvůli malování. Ve skleníku je na noc zakrývám 2x netkanou textilií a projistotu zapaluji lihový kahan. Dnes v noci byla teplota ve skleníku 7 stupňů. Vysočina 620mnm
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 30.3.2011
Tak jsem dnes vystěhoval všechnu přísadu do skleníku, Doma budu malovat, tak aby nepřišla k úhoně.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 26.3.2011
Snad by byla lepší netkaná textilie než ta PET lahev
Výsev rajčat, 18.3.2011
Tak to je nádhera. Já mám zatím pouze 12cm sazeničky. Tiše závidím
Pestovanie uhoriek pod paradajkami, 13.3.2011
Já mezi rajčata ve slkeníku dávám salát, letos zkusím ještě kedlubny
Hnojení z kopřiv, 13.3.2011
K tomuto účelu mám 200L sud, který natrhám plný kopřiv a zaleju vodou. Ze začátku to nesmrdí, tak to nechávám otevřené a každý den promíchám. Jakmile to začíná smrdět zakryji pechovým výkem. Zákvas je hotový, když se na hladině přestane tvořit pěna.... celý příspěvek >
Kde seženu medvědí česnek?, 10.3.2011
Chtěl bych pěstovat medvědí česnek, ale nevím kde bych sehnal sadbu. Kdyby někdo věděl kde ho koupím nebo jinak získám ať prosím poradí. Jsem z Vysočiny a tady volně v přírodě neroste. Díky
Používáte mykorhizní přípravky?, 10.3.2011
Díky za reakce, jen jsem chtěl vědět jestli je to opravdu takový zázrak jak mi tvrdila paní prodavačka. Zůstanu u kompostu Přeji pěkný den
Používáte mykorhizní přípravky?, 9.3.2011
Dnes mi paní v hahradnictví vychválila SYMBIVIT RAJČE A PAPRIKA až do nebe,  tak bych se chtěl zeptat jestli je to k něčemu 750g za 180Kč což je na 30 rostlin. Díky
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika