Příspěvky uživatele - 223.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba maliníku, 30.7.2009
Mám úplně stejnou chorobu a letos dokonce ani nevyrostli plody - po odkvětu jako by zaschly, přitom vláhy bylo dost. Prosím ví -li někdo co stím dejte vědět. Děkuji
Křovinořezy Jonsered, 30.7.2009
Zdravim Je tady spoustu diskuzí na nejrůznější značky křovinořezů, ale o Jonseredu nikde ani zmínka. Plánuji koupi nového křováku a tahle značka se mi se Stihlem zamlouvá nejvíc. Jaké s ním máte skušenosti?
Sousedka klepna, 21.6.2009
Jenomže člověk tak činí a zároveň respektuje prostor přilehlého souseda, snad právě proto, že jsme lidi a ne zvířata.Když se budeme chovat jak nám zákon selekce velí tak tu nezůstane kámen na kameni (  v extrému by to mohlo vypadat jako válka v... celý příspěvek >
Jak zachránit lípu, 21.6.2009
V takových podmínkách strom živoří a po letech zajde. U nás takto zašel ořešák ponechaný v metrovém kruhu - okolo asfalt.   H.T.
Sousedka klepna, 20.6.2009
Taky se musím přidat. Je to strašná doba, kdy každý bojuje o svůj životní prostor. Pro jednoho to je výměra pozemku, pro jíného ještě suverenita po jeho okolí (myšleno oboustranně). Taky máme povedený sousedy, jeden si přebíjí kóty o metr k nám do... celý příspěvek >
Pěstování doma - levandule, 12.6.2009
Dobrý den. Koupila jsem si v obchodě levanduli a doma jsem zjistila že v hlíně rostou maličké breberušky. Poradíte mi někdo co to je a jak se toho můžu zbavit. Děkuji za brzkou odpověď a přeji pěkný den. MIA
Křovinořez Dolmar 340, 18.5.2009
Musí se u uvedeného typu mazat úhlový převod?Mě říkal prodejce, že má celoživotní náplň.Snad všechny Dolmary.Mě se to zdá divné???Když jo, tak jak často se maže.Děkuji
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009
Umýt benzínem.
Bionafta, 6.5.2009
Špatné!!
Zase ten živý plot, 3.5.2009
Habr, buk je levná verze, ale náročnější na střih a úklid, stejně tak jako okrasné keře. Zato smrk, jedle zvládnou jak vlhko, tak jedno - roční střih. Záleží také, kde se Váš pozemek nachází zda-li na vesnici nebo v blízkosti města. Jako idealní... celý příspěvek >
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 26.4.2009
Jaký mazací tuk je nejvhodnější na úhlový převod? Když ho chci mazat tlakovým lisem, ne tebou. Mám křovinořez Dolmar. Děkuji J.
Tuje ze seminka nebo z rizku, 18.4.2009
Děkuji za radu paní Danielo a pane Láďo.  J.
Tuje ze seminka nebo z rizku, 9.4.2009
Dobrý den paní Danielo, trochu jiné téma.Mohu teď poházet trávník práškovým vápnem, které je nehašené?Co to udělá s trávníkem?Děkuji za radu J.
Čím hnojit na jaře?, 8.4.2009
Může se prosím vás poházet trávník  vápnem teď na jaře? Neuškodí mu to? Jedná se o nehašené práškové vápno. Děkuji
Motorová píla zn. Timbertech, 18.3.2009
45cm lišta není žádná odvaha, ani bláznovství, výkonově to pila zvládne v pohodě, jde jen o horší manipulaci a ze zkušennosti vím že lišta kolem 40ti, už si to přesně nepamatuju, ale měl jsem profi pilu s kratší lištou a je to úplně dostačující i na... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika