Mně teprve začíná zrát Stupické polní, ostatní zatím ne. Máme je samozřejmě k jídlu, ale i jako krmivo pro želvy. Mám tři. Dvě padesátileté mladice a jednu zachráněnou před snědením /za války sem Němci posílali želvy z jižní Evropy nebo severní Afriky na maso a prodávaly se v řeznictvích/. Tak to je ona.
Snad se mi nebudete moc smát, až uvidíte, co jsem zatím letos vypěstovala . U nás je ale vše opožděné. Na fotce je Stupické a Sungold. Překvapuje mě, jak "marné" jsou rostliny Stupického. Malé, neduživé, přitom metr od něj mi roste doslova Adéla Goldrkrone. Příští rok už ho pěstovat nebudu.
stupické mám taky slabší, ale úplný propadák jsou ta rajčata RAF, nabízela je tady paní z Prahy..špatná klíčivost, a vzrůst trpasličí..teprve se snaží nakvétat..
Strillo pěstuju taky, letos poprvé a velmi mi chutná, není kyselé jako idyl a má příjemnou rajčatovou chuť. Hodnotím ho velmi dobře. Rostliny jsou silné s tmavými listy a v této době jsou vyšší než já a to měřím 174 cm Jak jste s ním spokojen vy? Co je to za odrůdu ta Sakura?
Mně teprve začíná zrát Stupické polní, ostatní zatím ne. Máme je samozřejmě k jídlu, ale i jako krmivo pro želvy. Mám tři. Dvě padesátileté mladice a jednu zachráněnou před snědením /za války sem Němci posílali želvy z jižní Evropy nebo severní Afriky na maso a prodávaly se v řeznictvích/. Tak to je ona.
My ve skleníku už tři týdny trháme Spencer, Datterino ,Cherollu a Sweetie. Venku jsme začali sklízet Tipo, Kumato, Cherollu, Spencer, začíná červenat Tastier, z květináčů Marienku, Subarctic plenty a Darinku.