Rajčata pro sezónu 2015
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 173.17 (?), 13.1.2015 16:18
Myslím si, že je to spolehlivý web, užívaný v Evropě i v zámoří, asi po stránce informací nejlepší. Na tomto webu také normálně nakupuji rajčatová semena - často víc než potřebuji, beru to jako takový sponzorský dar pro tuto činnost. Majitelka tohoto webu totiž ročně zkouší a zařazuje do databáze cca 300 odrůd, z nichž podstatná část pochází z Ruska. Pochopitelně se snaží část nákladů hradit z prodeje semen.
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 173.17 (?), 10.1.2015 7:19
Jen by mne zajímalo, co jste na tom čínském webu nakoupila. Byly to odrůdy čínské?
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
Vlasta L. - Bronzový Zahrádkář (56) - 234.228 (?), 10.1.2015 8:57
Nakupovala jsem vloni a předloni na ebay od čínských prodejců, jejich originální čínská balení. Bylo to asi 8 druhů rajčat, nějaké tykve, muškátová jako dárek. Rajčata za mnoho nestála, ze všeho jsem vloni už dala jen 2, letos už jen 1to podlouhlé žluté, co všichni číňané nabízejí,(odrůdy nemají název, jen číslo), to je pro mne opravdu dobré, chutné, nepraská, dlouho vydrželo proti plísni atd. Letos mám už od před Vánoc objednaná na Aliexpres nahoře jmenované Giant monster, Pozzano F1 a Zapotec, vše je po 100 semenech, méně nelze. Tak doufám, že do konce února nebo dřív dorazí. Pro zájemce, kteří se ozývají- až semena dojdou, hned dám zprávu a dohodneme podrobnosti, kvalita bude i pro mne překvapením, tak aby jste mi pak nenadávali... V.L. P.S. Na google je mnoho obrázků Zapotec, některá jsou opravdu masitá a tlusťoučká, radost pohledět...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|