děkuji moc a moc za radu pomohli jste mi. Já mám připravenou zálivku jak u rajských, okurek tak i u paprik v zemi průsakovou hadicí (protože tomu moc nevěřím pči ucpání atd .i když to má filtr) + mám ještě kapénkovou metodu po domácku rozvody s originál tryskami na rajčata. To samí mám u okurek hadovek připravený. Na papriky jsem myslel, že udělám klasickou jemnou sprchu z výšky tak 1 m zatím podle velikosti paprik ve skleníku, aby voda nezasahovala do rajských ani do okurek.
Jak píšete asi by to dělalo problém s vlhkostí celého skleníku, a pak nedoporučujete vodu ani u paprik na list . Oni budou mít vodu z průsakové hadice asi 15 cm v zemi, ale nemám ji odskoušenou a zatím tomu nevěřím a zdali taky mi to vyjde hadice na každou papriku přímo na kořeny . 10 cm odchylka může být u některých a to je moc . Proto jsem myslel přidat ještě sprchu, bylo by to jednoduchý řeěení .Nic dám k paprikám taky jako u rajských, okurek, atd kapénku , můžu ji kdykoliv zapnout - vypmout podle potřeby místo sprchy
Děkuji moc všem za radu