Rajčata 2025
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3078) - 208.138 (?), 31.3.2025 21:38
Vijan na výhonech se prý objevuje už za třetím listem. Tvoje řízky to potvrzují. Když dělám řízky v tom červnu, oškubu všechny velké listy a nechám jen šošolku. Tam, kde to neudělám, či dokonce ponechám i vijan (je mi ho líto), zakořenění trvá déle. Nakonec to většina dá a dokonce dokážou, pokud je už květ vijanu opylený, vyvinout a dozrát jeden či dva plody (to byl Tvůj případ na Vánoce). A můj u řízků odebraných a zasazených 19. a 20.7. Ale růst je tím dlouhodobě ovlivněn.
Milan
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3349) - 113.82 (?), 1.4.2025 17:09
Včera jsem udělal pořídek ve výsevu určeném k výsadbě po 15.5.. Každá rostlinka má uzavřený prostor. Příště už je budu dávat jednotlivě do kelímků, počítám tak za čtrnáct dní. Teď jsem to spočítal a mám cca 82 rostlin. Docela jsem to přehnal, pořebuji 64.
Vladimír
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3078) - 208.138 (?), 1.4.2025 21:12
To je normální, že člověk má nejdřív moc rostlin, pak to chce zredukovat a ono jich víc nevyjde, takže má zase málo. Trefit to s přesností na 3 rostliny se mi nikdy nepovedlo a ani nepovede.
Zkolábnul mi počítač, takže píšu z jiného. Snad to synátor dá dohromady.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 214.246 (?), 2.4.2025 7:21
Kam s nimi se u nás začalo taky řešit. Jako každý rok se začaly stěhovat do pařníku.Niky jsem teplotu neměřil až dnes ráno. Horní údaj je v pařníku, dolní je venku.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|