Rajčata 2024

Veru Svá - (2) - 86.205 (?)
16.10.2024 10:23

Děkuji, už jsem si tu udělala i registraci, tak snad se to povedlo. Prosím nejlépe na messenger Veru Svádovská, na profilu na fcb mám jako úvodku rajčata. Co jsem koukala, máte i další odolná, jako primabellu a rondobellu, jeste shanim resibellu, ty si kdyztak pripadne dokoupim, co byste nemel. z USA mam vytipovana 4 rajcata, ale proste nemam moznost nikoho sehnat, aby mi to poslal obycejne v obalce, kazdy se boji. Jeste jednou dekuji, urcite rada vyzkousim, co mate. Zaplatim i seminka, nejen dopravu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1939) - 168.103 (?), 12.2.2024 16:23

Ostříží zrakyes.Ano, nasazuje, ale je to zatím jen náznak. 2 rostliny CC jsou vlevo od paprik. 

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2879) - 208.138 (?), 12.2.2024 18:49

Houby ostříží zrak. Stáhnul jsem si obrázek a zvětšil.laugh

Dneska jsem, možná trochu předčasně, zaštípnul tak polovinu výhonů v jejich vlastní výšce asi 120 cm. Původně jsem plánoval až trochu výš, ale tam už nezvednu světla. Ostatní výhony mají ještě prostor. Denní světlo se sice zlepšuje každým dnem, ale v té mojí džungli by ty vzadu nedostaly dost. Ostatně 8 až 9 vijanů na keři je pro ně práce až nad hlavu. Stejně se obávám, že ty horní plody později budou mrňavé. Ale nikdo nic neshazuje, tak se na to asi cejtí. winkZkouším zdvojnásobit koncentraci hnojiv v zálivce, protože dostávají jen půl litru při každé zálivce (po 2 - 3 dnech, hnojení jednou týdně). Snad je tím líp vyživím. Ty dole jsou slušně velké, ale celkem přirozeně menší než na zahradě. 30 - 40g Start je už docela macek.smiley No, je pořád o čem přemýšlet a co řešit. A v tom je ta sranda.

Milan

12.2. Plody na Startkách jsou ze všech největší.
12.2. Plody na Startkách jsou ze všech největší.

host - 193.168 (?), 9.10.2024 18:08

Dobrý den, Milane. Pokoušela jsem se přidat komentáře k diskusi zde: https://izahradkar.cz/zahrada/zelenina-byliny/plodova-zelenina/steakova-rajcata-maji-vice-masa-potrebuji-hodne-tepla/ a bohužel admin to hned maže. Nerozumím tomu, když to provozuje svaz zahrádkářů. Chtěla jsem Vás požádat o semínka Mountaineer Pride a Mountaineer Delight, která tam nabízíte. Velice Vám děkuji. Verča V.

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2879) - 208.138 (?), 9.10.2024 23:25

Není problém. Jen na vás potřebuju nějaké spojení.

Milan HP

host - 86.205 (?), 16.10.2024 9:32

Velice Vám děkuji, na tom odkazu to spojení bylo. Nechci sem dávat kvůli spamu mail, tak prosím na messenger pod jménem Veru Svádovská, můžeme se domluvit tam. Děkuji ještě jednou.

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2879) - 208.138 (?), 16.10.2024 10:17

Není ještě zač.

Messengera v počítači nemám, takže jsem na původní odkaz dal svoji, trochu zašifrovanou, adresu. Předpokládám, že se rozšifrováním nebude nikdo jiný zabývat.

Jinak ale mám či budu mít i semínka dalších nehybridních plísni odolných odrůd. Je mezi nimi i jeden biftek: Vivagrande. Dvě odrůdy cherry: žlutá Sunviva a červená Rezi a pak středně velké slicery Rondobella a Rezibella. Tak pokud máte zájem, pošlu i s těmi Mountaineery. Ať už to stojí za to. Semínka jsou samozřejmě zdarma, pouze poštovné.

Milan HP

Veru Svá - (2) - 86.205 (?), 16.10.2024 10:27

Děkuji, počkám na zveřejnění a pak se ozvu. Už jsem zde akorát psala o dalších odrůdách a byl jste evidentně rychlejší. Můžu taky případně něco nabídnout, určitě se dohodneme. Už nejsem jako host, ale už mám profil.

Veru Svá - (2) - 86.205 (?), 16.10.2024 10:23

Děkuji, už jsem si tu udělala i registraci, tak snad se to povedlo. Prosím nejlépe na messenger Veru Svádovská, na profilu na fcb mám jako úvodku rajčata. Co jsem koukala, máte i další odolná, jako primabellu a rondobellu, jeste shanim resibellu, ty si kdyztak pripadne dokoupim, co byste nemel. z USA mam vytipovana 4 rajcata, ale proste nemam moznost nikoho sehnat, aby mi to poslal obycejne v obalce, kazdy se boji. Jeste jednou dekuji, urcite rada vyzkousim, co mate. Zaplatim i seminka, nejen dopravu.

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2879) - 208.138 (?), 16.10.2024 20:44

Primabellu mám a poskytnu, Resibellu semínka co nevidět přivezu od kámoše. My objednáváme z Německa a pak se dělíme. Resibella připadla na něj.smiley

A peníze mi nevnucujte: tohle je moje hobby a nikdy jsem za jeho výsledky nevzal peníze.  Ještě loni jsem ale nosil rajčata do hospody: 1 kilo = 1 malé pivo.wink Letos jen tak tak zásobuju sebe a rodinu. Ostatně při nákupu těch nehybridních jsem podepsal, že je nebudu komerčně šířit. Přátelská výměna ale je povolena.

Sunviva už fermentuje.

Milan HP

Lysenko - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (184) - 133.176 (?), 26.11.2023 1:07
Dobrý den Všem, Neměl by někdo náhodou semena Iron Lady? Klidně i dehybridizovaná. To by měla být snad jediná odrůda, která má geny ph-2 + ph-3 homozygotně a k tomu další rezistence. Předem díky, Lysenko
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz