Rajčata 2024
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilosK - Stříbrný Zahrádkář (208) - 158.138 (?), 13.9.2024 18:57
Tak ta srdce jsou, zdá se mi, chuťově méně výrazné, ale dobré. Super je, že mají velmi, velmi málo semen, hlavně tajga, samé maso. Určitě tedy každý rok po jedné rostlině budu dávat. Porovnával jsem s Angelle - zatím naše nej, a rubilicious, ty mne překvapily, jak jsem byl pryč a plody řádně dozrály, opravdu jsou velmi rajčatové chutné a zároveň sladké, super. A Tundru až zítra, jsem plný 😆.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2876) - 208.138 (?), 15.9.2024 19:53
Miloši, pokud sháníš žlutá cherry, budu moci nabídnout plísním odolnou nehybridní Sunviva. Neumím srovnat s Goldkrone, tu jsem nikdy neměl, ale Sunviva je dost sladká. Tedy je také náchylná k praskání, ale čekal jsem to horší, takže žádná katastrofa. Je to ovšem žirafa všech žiraf: prý dorůstá 5 - 15! metrů.
U mne letos prokázala odolnost proti Alternarii. Je docela dobře možné, že ještě přijde na řadu i PB. Počasí je pro ni ideální.
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2876) - 208.138 (?), 16.9.2024 23:27
Máš je mít. Mám tu také, nebo spíš budu mít - semínka dělám až na podzim, nový odolný nehybridní biftek (není to sice srdce) Vivagrande. Ten jsem letos použil na zavaření, ale i syrový či v salátu je slušný, tak mezi 6 a 7. Má jednu výhodu: na rozdíl od mých cherry a koktejlů má i letos přijatelně slabou slupku. Navzdory tomu mi zatím nepraskalo. A také se osvědčilo proti Alternarii.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|