Chutná jako králík na divoko! Já mám velkou obavu že už nebudu mít co zalívat. S vysokou vodou je to v pr(čokoládová tyčinka). Sice už neprší ale Dyje vystoupala a spodní voda taky, snad jen Nové Mlýny by mohly pomoci, jestli se dovalí voda z Vysočiny tak se z toho ...
já dneska sklidil první dvě nádherné velké baňaté hadovky ve skleníku a na dvou rostlinách je nasazeno v tuhle chvíli asi 20 dalších, to jediné mi dělá asi radost...
jinak je letos DRAMATICKÝ rozdíl na jakýchkoliv plodinách, kde poslední měsíc mám natáhnutou bílou netkanou textílii, vyfotím to o víkendu a dám to sem, myslím že ten rozdíl někoho hodně překvapí!
Dobré popolední, nerostou potvůrky nerostou, zvláště ty vysazené začátkem a v půlce května. Ty o měsíc starší jsou lepší. Ve foliáku mám jedno Pollicino ale hodně se vytahuje. Přestalo konečně pršet a tak jdu udělat pár. aktual. fotek.
Tak rajčata nejsou zrovna moje priorita, ty mám jen tak mimochodem - jsem víc na kytky Po dlooouhém čekání až přejdou deště a zimy jsme je konečně minulý týden vysadili na záhon, že už jako bude konečně teplo Ani jsme je nestihli zamulčovat trávou, jak bylo v plánu a na druhý den začalo pršet, 10st a přestalo po 3dnech - snad před hodinou Obcházím ty chuděrky jak tam visí u tyček zmoklé, podchlazené, širokým obloukem, abych se na ně nemusela dívat
Chutná jako králík na divoko! Já mám velkou obavu že už nebudu mít co zalívat. S vysokou vodou je to v pr(čokoládová tyčinka). Sice už neprší ale Dyje vystoupala a spodní voda taky, snad jen Nové Mlýny by mohly pomoci, jestli se dovalí voda z Vysočiny tak se z toho ...
Teda Mirku, vám nestačí, že jste,, provokoval "s těma paprikama, zase nám ukazujete jak se mají pěstovat rajčata, mě ještě dlouho nepokvetou a vy už máte plody, to jste kouzelník?Příští rok budu dělat všechno přesně podle vás! závidí a zdraví Ella
Děkuji za uznání ale to hlavní gró mi letos bohužel nevychází, lépe řečeno počasí mi to nedovoluje - a to vyzkoušení ruských odrůd v našich podmínkách. Ty mám na zahradě kde jsou problémy se spodní vodou (viz. předch. příspěvek) a zatím to vypadá všelijak. Hezký večer