Papriky 2015
|
|
|
|
host - 95.14 (?) 30.1.2015 9:09
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, které papriky se sázejí po jedné rostlině a které po dvou? Mám letos vyseté Citrinu, Sandru, Nigru, Evu, Granovu, PCR, Beraní rohy, Lydii, Ramiro a malé slaďounké oranžové u kterých nevím název odrudy (neví náhodou někdo, jaké by to mohly být?). Zkouším také dva druhy chilli papriček Numex a Cayene. Jen pak nevím jaké typy se pak sází společně a jaké samostatně. Děkuji za radu.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 107.252 (?), 27.1.2015 20:38
Těch 37 tam bylo tak 2 hodinky, tak snad jsem je nezničil?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 27.1.2015 20:45
Jen prvotní nadšení nestačí-musíte načerpat základní informace, jinak budete dělat základní začátečnické chyby, takže doporučuji důkladně pročíst například zdejší vlákna o výsevu a pěstování paprik a samozřejmě i jinde z jiných zdrojů.sorry J.
|
|
|
|
|
|
|
host - 100.32 (?), 27.1.2015 20:51
Dobrý den, prosím mohl by mi někdo sdělit zkušenost s odrůdou paprik Karola, Fehér a Alexandru. Dostala jsem semínka jsou od výrobce firmy SEMAS a nemohu se nikde ani na stránkách firmy dopátrat více informací než dvě větičky na sáčku se semínky. Pokud máte někdo zkušenost budu ráda za pár informací. Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 97.164 (?), 28.1.2015 7:50
Dobrý den, děkuji moc za odpověď asi to bude stejná odrůda na sáčku je foto červené papriky, tak zkusím letos pár semínek zasít a uvidíme. Děkuji Jana
|
|
|
|
|
|
|
host - 239.234 (?), 28.1.2015 7:52
Tiež mám čerstvo vysiate Feher (z lidla), California Wonder (lidl), semienka zo zelenej papriky čerstvej z lidla neznámeho ména :))), a Semaroh, plánujem ešte Slovakiu alebo PCR uvidím čo mi kamarát záhradník donesie
aj mna by zaujímali skúsenosti s fehrer-om a california wonder-om
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 95.14 (?), 30.1.2015 9:09
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, které papriky se sázejí po jedné rostlině a které po dvou? Mám letos vyseté Citrinu, Sandru, Nigru, Evu, Granovu, PCR, Beraní rohy, Lydii, Ramiro a malé slaďounké oranžové u kterých nevím název odrudy (neví náhodou někdo, jaké by to mohly být?). Zkouším také dva druhy chilli papriček Numex a Cayene. Jen pak nevím jaké typy se pak sází společně a jaké samostatně. Děkuji za radu.
|
|
|
|
|
|
|
host - 97.164 (?), 30.1.2015 12:19
Dobrý den, malé sladké oranžové to by mohla být odrůda Hamík Semo Smržice.
Já sazím vždy po dvou sazenicích :-))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|