Zdravím! Já v Tescu neodolala této kapii, jen nevím jestli není zbytečně velká, není tak sladká jak bych si přála ale dobrá, tak snad to sluníčko vyladí, stejně jako barvu, tu musím přiznat že blesk při focení jaksi vyladil.
Tak dnes jsem zasel odrůdy Rubínova, Nova,Slovakia a Amy. Tak jsem zvědav budu je pěstovat ve foliovníku 760 m.n.m, myslíte že jsem zvolil dobře pro danou nadmořskou výšku? Děkuji za reakce
ja pestujem v 560 mnm slovakiu a amy, hamik,. bez foliovnika na balkone, v pôde sa mi neosvedčilo, a keď je teplo aj úroda je celkom pekná, takže vo foliaku by malo byť bez problémov
Nerad to rikam, ale 37 je hodne.. spousta (mozna vetsina) semen uz to ma mozna i za sebou. Optimalni teplota bude spis nekde mezi 23-26 stupnu. Pokud se bavime o sladkych paprikach. Mozna se najde nekdo, kdo prosazuje trochu jine rozmezi teplot, ale radove to bude +/- max. 2 stupne rozdil. 37 je opravdu moc..
Víc jsem to podložil takže ted je teplota substrátu u 31 °C, tak nevím, tak je tedy mám nechat klíčit jen poblíž radiátoru? Někde jsem četl že když je teplota jen 20 °C, tak papriky nevyklíčí vůbec, děkuji za reakce, kdo jak seje papriky? Děkuji