Odrůda rajčete
|
|
|
|
host - 94.122 (?) 28.2.2011 12:20
Dobrý den, měli jsme ho již několikrát, velikost plodů klasika asi jako Toro, Stupické aj., tedy střední. U nás nepraskalo, náchylnost na choroby také běžná. Co mne ale udivuje již několik let, zasázím mezi keříčková - táhne se nahoru jako tyčkové a obráceně. Loni bylo středního vzrůstu, max. metr, částečně vyštipuji. Docela chutné rajče, na talíři, v salátu dodá barevnost. Elena
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 94.122 (?), 28.2.2011 12:20
Dobrý den, měli jsme ho již několikrát, velikost plodů klasika asi jako Toro, Stupické aj., tedy střední. U nás nepraskalo, náchylnost na choroby také běžná. Co mne ale udivuje již několik let, zasázím mezi keříčková - táhne se nahoru jako tyčkové a obráceně. Loni bylo středního vzrůstu, max. metr, částečně vyštipuji. Docela chutné rajče, na talíři, v salátu dodá barevnost. Elena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 216.124 (?), 19.2.2013 13:15
Poradí mi někdo odrůdu šťavnatého (ne dužnaté kečupové) červeného rajčete, která snese i skromnější prostory na okně a nebude se jednat o třešňové mini odrůdy, protože loni se mi podařilo na okně vypěstovat soudková rajčata o délce až 8 cm (ale nebyla šťavnatá).
|
|
|
|
|
|
|
host - 166.45 (?), 5.8.2011 11:00
Něco mně řádí na zahradě. Mělo to být býčí srdce, ale toto? I.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 166.45 (?), 5.8.2011 16:11
Než se tu rozvine vášnivá diskuse, podotýkám, že obličej je domalovaný. Jinak se skutečně jedná o rajče "býčí srdce" a velikost je 20 cm. Mirku zdravím, myslím, že jste pochopil. I.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|