Lilkoviště
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?) 5.6.2012 20:57
Bambino Eggplants, Ichiban Improved F1, Madonna F1, Faselis F1
ty poslední dva jsou robované; jinak ten Ichiban mám letos poprvé, je to na doporučení, snáší velice dobře i chladnější klima a kvalita plodů je prý bezkonkurenční!
loni jsem měl Dusky a Money Maker, ten Ichiban je prý strčí do kapsy, tak uvidíme!
ad textilie: po zkušenostech používám jen tuhle tkanou, je daleko pevnější, mohu po ní denně chodit a nemusím se bát protržení atd...; u nás na záhonech máme jako plevel bršlici a svlačec, ty se skrz naštěstí nedostanou
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 4.6.2012 19:53
Papír jsem našel takže: Bílá Noc, Makedonec, Sofja, Pelikan, Černý Krasavec, Polosatyj Rejs, Fialové Čudo, Sireněvyj, Slivka, Ping Pong. Snímky jsou ze dneška.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 5.6.2012 20:57
Bambino Eggplants, Ichiban Improved F1, Madonna F1, Faselis F1
ty poslední dva jsou robované; jinak ten Ichiban mám letos poprvé, je to na doporučení, snáší velice dobře i chladnější klima a kvalita plodů je prý bezkonkurenční!
loni jsem měl Dusky a Money Maker, ten Ichiban je prý strčí do kapsy, tak uvidíme!
ad textilie: po zkušenostech používám jen tuhle tkanou, je daleko pevnější, mohu po ní denně chodit a nemusím se bát protržení atd...; u nás na záhonech máme jako plevel bršlici a svlačec, ty se skrz naštěstí nedostanou
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 5.6.2012 21:10
MoneyMaker i Dusky jsem měl jako F1 hybridy
nepropadly, byl jsem spokojený, fotky jsem tady i z loňska dával, nicméně mi byl doporučen jako lepší ten Ichiban a tak jsem do něj letos šel
uvidíme jak to dopadne
víte co je ale legrační? okurky můžete rozdat komukoliv ze sousedů, každý je rád, ale lilek??? já jsem musel všechny nejprve NAUČIT, že se to jí a jak se to dělá občas to někdo znal jako ta "divná zelenina na studeno" na dovolené v Turecku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|