Bílá rajčata jsem měla krásná, každé vážilo kolem 300g, ale bylo jich málo.Byla spíše průzračně světležlutá, jakoby skleněná, bylo to krásné v těch červených, ale na keříku tak max.5ks.
Kumata - black byla asi normální krymská, samozřejmě že nejsou černá, ale na řezu jsou tak nádherně červená, temná jako český granát.
Pak mahagonové hruštičky, banánové červené a oranžová.
Mně chutnají všechny kromě našich červených, vlastně jsem začala jíst rajčata až s těmi novými odrůdami.Nemám ráda tu výraznou chuť a kyselost našich běžných rajčat.
Už Býčí srdce, či jiná rajčata-popisují se s "bramborovými" listy jsou jemnější.
Nenapadlo mě rajčata otrhat a vyfotit, na keříku ty fotky nejsou nic moc, ale řekla bych, že to dopadlo asi podobně jako má Mičurinec.Příště.