Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?



                     
m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 242.167 (?) 
14.9.2012 8:22

Dělali jsme kečup dle tohoto receptu a vypadá to že dopadl dobře, ostrá rajčatová chuť, zahustěný odpařením, ještě uvidíme zda se neoddělují složky tak jak popisuje pan PP.

Naše ženské kečup milují, já ho nemůžu ani "cítit", to ochutnání při přípravě byla fakt vyjímka.

  
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
quasimodo - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (97) - 188.243 (?), 16.9.2012 14:50

jednak to jsou jabka a pak dlouhe odparovani na sporaku. staci jej dat na mirno a nechat byt. jednou za pul hodky zamichat a dal se nestaram. Nic se nepripaluje a v klidu se odparuje.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika