Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?



quasimodo - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (97) - 188.243 (?)
16.9.2012 14:50

jednak to jsou jabka a pak dlouhe odparovani na sporaku. staci jej dat na mirno a nechat byt. jednou za pul hodky zamichat a dal se nestaram. Nic se nepripaluje a v klidu se odparuje.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 242.167 (?), 14.9.2012 8:22

Dělali jsme kečup dle tohoto receptu a vypadá to že dopadl dobře, ostrá rajčatová chuť, zahustěný odpařením, ještě uvidíme zda se neoddělují složky tak jak popisuje pan PP.

Naše ženské kečup milují, já ho nemůžu ani "cítit", to ochutnání při přípravě byla fakt vyjímka.

            
quasimodo - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (97) - 188.243 (?), 16.9.2012 14:50

jednak to jsou jabka a pak dlouhe odparovani na sporaku. staci jej dat na mirno a nechat byt. jednou za pul hodky zamichat a dal se nestaram. Nic se nepripaluje a v klidu se odparuje.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika