destilační přístroj



host - 89.8 (?)
8.1.2008 22:19

Vlastním kotel Medienka, žádné doklady nepotřebujete a kotel Vám přivezou až domů.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
host - 95.205 (?), 27.12.2007 19:42

Tedy příteli, nevím, nevím kde žijete, mít dvouplášťový kotel či kotýlek a mít starost, jestli po vypálení nemám tam metyl je absurdní a starost o to je bezpředmětná. Zajisté byste našel laboratoř, která by Vám to změřila a stejně by metyl v škodlivém množství nenešla. Dopadlo by to pro Vás asi takto: za 1. že by Vás udali finančnímu úřadu je nepravděpodobné a za 2. musel byste to zaplatit a příště by Vás to již přešlo. Dobrou chuť...

   
host - 231.248 (?), 3.1.2008 15:20
Ahoj, mám v úmyslu si zakoupit destilační přístroj - můžete mi poradit - měděný nebo nerez? Jednoplášťový nebo dvouplášťový kotel? Slyšel jsem, že se dá připálit i ve dvouplášťovém kotli - potvrdíte mi to? Máte někdo zkušenosti s přístroji fa. "medienka"?
      
host - 234.234 (?), 6.1.2008 12:18

 Vážený pán

Mám skúsenosti s kotlom  Firma Medienka. Je to výborný kotol a ešte sa nestalo po 10 rokoch aby v ňom prihorelo. Som velľmi spokojný. Odporúčam Vám ho zakúpiť. Je tam aj prijatelná cena.

 Kamil

         
host - 122.177 (?), 8.1.2008 18:21

Požadují prodejci kotle s kompletním příslušenstvím po kupujícím identifikační údaje, resp. stačí aby tyto údaje kupující nadiktoval, nebo si to kontrolují s OP?

            
host - 89.8 (?), 8.1.2008 22:19

Vlastním kotel Medienka, žádné doklady nepotřebujete a kotel Vám přivezou až domů.

               
host - 4.66 (?), 15.1.2008 21:54

Zdravím. Letos nam v par sudech prosakla ta plesnivá pokryvka kvasu do kvasu. Slivovice citit plisní. Co s tím?

                  
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 77.39 (?), 15.1.2008 22:19

Část odvětrá časem, něco může pochytat aktivní uhlí. Napříště ale změňte technologii přípravy kvasu.

                     
host - 4.66 (?), 16.1.2008 15:56

No jo technologii a co mam proti tomu udelat, mam ten skarloup oddelat vzdy kdyz se vytvoří nebo jak? A to aktivní uhlí jak se to provádí?

                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 85.27 (?), 16.1.2008 21:56

Není to snadné, zejména není-li kvasu mnoho. První švestky v sudu je dobré rozmačkat, aby pustily šťávu a začaly  kvasit dřív než  plesnivět. Ovoce co nejméně znečištěné a sud uzavírat, třeba folií, aby bránila přístupu vzduchu a nebránila odchodu CO2.

                     
host - 95.205 (?), 17.1.2008 15:43

Stává se to hlavně začátečníkům, že jsou nedočkaví a sbírají švestky brzy. A ti zkušenější raději počkají a sbírají později, nevadí, když švestky leží třeba o týden či dva na zemi, kde vlastně ještě dozrávají. Pokud se to stane, že se utvoří v sudu nahoře plíseň, třeba ji sebrat, odstranit a zasypat cukrem. Stačí jedno kg. Příště je třeba se tomu vyhnout a sbírat švestky až když jsou opravdu zralé a potom je slivovice exstravagantní, na zdraví...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Homelite xl 91318.9.2024
Homelite xl 91315.9.2024
Kouří do místnosti12.9.2024
Kompresor - identifikácia9.9.2024
ČOV Herva8.9.2024
ČOV Herva8.9.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika