rucni nuzky Bahco
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 247.50 (?), 2.11.2015 11:49
Pokud víte, že občas vezmete nůžky do levé ruky,.. Další Standova perla. Stando kam se na takové voloviny chodí?
Jako pravák nevemu zahradnické nůžky při stříhání do levé ruky nikdy. V levé je maximálně tak přenáším. A na to fakt nepotřebuji nějaké úpravy nůžek pro leváky.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 18.68 (?), 2.11.2015 12:19
Rozhodně to není žádná volovina. Jsem pravák, ale levou rukou stříhávám celkem pravidelně, protože už mám jisté zdravotní problémy v pravém zápěstí. Stanislaw
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 120.2 (?), 2.11.2015 14:47
Už nějakou dobu mám Fiskars 111960. To jsou takové univerzály. Když je udržujete v pořádku, dělá se s nimi velmi dobře a nejsou tak drahé. Jinak doporučuju doplnit malé nůžky ještě velkými pákovými. Klidně těmi z Lidlu za 3 kila, vydrží překvapivě hodně. Pak se s malými tak nenadřete a větší větvičky nemusíte pižlat pilčičkou. Celkově se zrychlí a zpříjemní práce.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 199.226 (?), 2.11.2015 19:57
Ja by som doplnil, ze na hrubsie konare sa v lidli dala kupit acu pilka na konare stromov. Kupil som pred par tyzdnami, ale akosi som sa nedostal k praci a pocka to az na jar, alebo na konci zimy.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Josef. - Diamantový Zahrádkář (2694) - 142.173 (?), 2.11.2015 21:20
Stando, to je kouzelné, jak ke všemu dokážete vyhledat obrázek:
i k tak neočekávatelnému případu jako jsou pravoruční nůžky držené levou rukou (a zorvna Vy jste je devátým střihem "zavařil"!.
Anebo porovnání nůžek Felco a Bahco. Ano, uznávám:, nikde nepíšete, že je to "Vaše sbírka"; nicméně také nepopíráte vyslovený názor, který Vám tuto sbírku připisuje.
Josef.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|