Také jsem řešil čím naostřit zahradní nůžky.Našel jsem a dnes dopoledne doručil kurýr.Prvně jsem vyzkoušel na kuchyňských nožích a poté naostřil dvoje zahradní nůžky co mám doma. Šlo to perfektně.Drahé brusiče už nepotřebuju.
Vážená paní Lído, je mi z toho smutno. Přijde mi, že se do této klávesnicové šermovačky promítá tlak nejméně dvou velkých dějinných předělů-covidu 19 a války-chce-li někdo spec.operace+kdoví co ještě osobního, velmi bolestivého? Já jsem nejraději, když si jdou lidé sobě naproti, nikoliv proti sobě. Tož jsme se dostali od broušení zahradních nůžek až k husitskému cepy klepy, SPCH.
PP. - Diamantový Zahrádkář (6601) - 9.142 (?),22.3.2023 17:58
Ono to není smutné, jako spíš neobyčejně otravné. Staří psi už si své vyříkali a nebaví je nějaké klávesnicové boje. Teď s příchodem nových dravých vlčků se zase rozjíždí napadání a hloupé komentáře a výlevy úplně od věci. Ach, kdeže jsou ty staré dobré časy editorů ostrých jako roubovací núž.
řeknu vám to co bych řekl všem těm kokotěnkům, kteří by náhodou táhli kolem, a přímo mě oslovili nějakým remcem, ne jen výkřikem do tmy, bud podejte oznamení na nějakou instituci za nějakou činnost a nebo si mojí osoby nevšímejte... to je moje poslední reakce na tuhle IP adrasu.
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1738) - 165.146 (?),13.1.2025 15:49
Také jsem řešil čím naostřit zahradní nůžky.Našel jsem a dnes dopoledne doručil kurýr.Prvně jsem vyzkoušel na kuchyňských nožích a poté naostřil dvoje zahradní nůžky co mám doma. Šlo to perfektně.Drahé brusiče už nepotřebuju.