Broušení zahradních nůžek

host - 232.16 (?) 
21.3.2023 6:40

Paní Lído, to jsou takové, které se jen nosí, mnohdy ještě v originálním obalu!!

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 81.144 (?), 21.3.2023 7:29
A nebo marně čekají až kupované stromky na pofiderních podnožích vůbec porostou, když časem nezajdou... Včera táhl kolem naší zahrady Prokop k Lipanům. Nechcete se k němu přidat? Měl tam velký voj červených modrých a jiných kápí.

host - 232.16 (?), 21.3.2023 9:27

Nejenom to. Já osobně stromky nekupuji, ale rád se jdu podívat co za svinstvo s utrhanými a jím, teda prodejcem, doplňovanými jmenovkami, má v tom hnoji na vozíku. K Holému, bych se nikdy nepřidal, nejsem militantně založený člověk, ale můžete to navrhnout Pekarové, zvláště kdyby to bylo s tehdejšími klimatickými podmínkami, aby si toho užila a také toho ostatního, co nadržení příslušníci, kteréhokoliv vojska s oblibou provozují. Některým příslušnicím jemného pohlaví, to prý vyhovovalo.

host - 81.144 (?), 21.3.2023 17:41
Já si koupil podnože A2 a pořád se mi nějak nezdají, koření příliš mělce... Klimatické podmínky vhodné pro chov velblouda v Plzni, zase nebyly tak špatné a to že opravdu tehdy nebyla taková zima dokládá i sekta Adamitů. Politice nerozumím, ale na Holého mám osobní názor, že to tehdy prodal... Já mám od lonského podzimu koupené dvě jablůnky a Fiskars jsem na nich letos vyzkoušel hned dvakrát. Jednou při odběru robů a pak při jarním řezu.

host - 9.142 (?), 21.3.2023 18:54

Zcela jistě vznikla škoda, že jste se nestal politikem. Podle toho, jaké píšete krávoviny by vám to řemeslo šlo náramně.

host - 81.144 (?), 21.3.2023 19:52
Já za to nemůžu, že někdo nemůže rozdýchat, že Fiskars pěkně stříhají... Takže se ptám i vás. Včera táhl kolem naší zahrady průvod Prokopa k Lipanům. Nechcete táhnout taky?

host - 232.16 (?), 22.3.2023 12:24

Jedině s vámi!!! Můžete konkretizovat příspěvek ve kterém se někdo otírá o Fiskrs a nemůže rozdýchat, že Fiskars pěkně stříhají. A pak co vy víte o tom, kdo a co dělali jak žili adamité. Mohlo by se to co dělal, přirovnat k Sodomě a Gomoře, tam testal Bůh a protože Žižka, viděl, jaký neblahý vliv má toto hnutí na jeho armádu, tak vzal trestání těchto úchylů do vlastních rukou.

host - 81.144 (?), 22.3.2023 12:51
Tak až potáhnou Turci do Vídně, dejte vědět, podívám se z okna.

host - 232.16 (?), 22.3.2023 13:35

Evidentně se nějaký „kokotěnko“, velice stará o to tady rozhárat. JInak až „opětovně potáhnou Turci na Vídeň“, tak vám to nemusím avízovat, to vám tím rambajzem, co kolem toho vytvoří, mohou vypadout okna, takže se budete koukat přes díru ve zdi. Ale nic vám bránit nebude v tom, se k nim přidat a také může být velmi pravděpodobné, že můžete při tom skončit, jako špekáček. Ale měl byste, zavčasu, než se tak stane, konkretizovat plivače na Fiskars.

host - 248.168 (?), 22.3.2023 13:44

Kdybyste chlapi nechali Prokopa Prokopem, udělali byste líp wink. Vždyť tak krásně svítí sluníčko...           Lída

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz