OK, díky za rady s tím Tišnovem to bude asi dobrá volba, na mail mi odpověděli hned. PS 420 se již prý nevyrábí (jak zde již bylo předesláno doprodává se, nebo již k prodeji není) PS 420 c mají za 9.000,-Kč z 10.000,-Kč do konce roku v akci. Záruční i pozáruční servis provádí kompletně.
Jenom mi nejde na rozum, že by v dnešní době (a každý rok to je stejně) jsou vánoční slevy a po Novém roce bývají tzv. výprodeje a já nevím co ještě a zrovna Dolmar by v roce 09 nasadil o "litr" či víc cenu?
Řeším to z důvodu, že vím, že zda budu pilu opravdu potřebovat budu vědět až po Novém roce cca za 2 měsíce (změna bydlení), což mi lehce komplikuje situaci. (euro už jsme řešily) Po přečtení některých příspěvků jsem nabyl dojmu, že Dolmar nasadil nižší ceny a do budoucna se zřejmě bude s cenou přibližovat konkurenci, tedy bude zdražovat??? Já si pořád myslím, že to půjde dolů. A pokud je pravda, že díly se teď dělají u Wiet-kong nebo kde :-), tak by to mělo jít určitě dolů.
Každopádně díky za cenné rady od účastníků tohoto fóra, myslím že je dobře, že toto fórum funguje, přeji pevné nervy při odpovídání na opakované (již zodpovězené) dotazy ze strany nově příchozích jako jsem byl i já. :-)))
S pozdravem L.G.
PS: až koupím pilu a vyzkousím ji tak se ozvu.