Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?



Stránky: 1,  2,  3,  4   
host - 171.147 (?) 
27.10.2008 20:32, zobrazeno: 32682x

DOLMAR PS-420, nebo 420C a proč??

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 27.10.2008 21:18

Vážení, zde je opravdu klasický příklad - podej prst a utrhnou Ti celou ruku. Myslím si, že jsem nikomu nezůstal dlužen odpověď na solidní otázku, ale na takové dotazy se nabízí odpověď - 2 modely pil. Nic víc, protože ani tazatel, který chce koupit pilu, sedí u počítače a zadá si dotaz a jednoduše čeká, až jej za něho někdo vyřeší, přitom ještě pro pobavení sleduje hádku autora příspěvku s obhájcem jiné značky a nic víc pro to neudělá. Ani se neobtěžuje rozvinout dotaz. Toto mě vede k závěru, že pokud to tak dál bude pokračovat, tak bych mohl a někteří další ještě rozvážet pily po České republice a možná by to skončilo tím, že bych s tou pilou ještě řezal tazateli dřevo. Jak se říká odtud potud. Nebudu podporovat lenost tazatele alespoň něco sám pro to udělat, použít rozum a ukázat trochu snahy. Tazateli se omlouvám, nechci jej zařadit do kategorie takových, které popisuji, ale nahrál mi tím na smeč. Dostal jsem dost takových dotazů, které jsou velmi podobné, a přesto odpověděl.Obětoval jsem tomuto fóru dost času a dělal jsem to rád. Nyní zjišťuji, že to má i negativní stránku a lidé to berou, jako přenesení odpovědnosti na toho druhého a nezatěžují se trochou snahy v dané věci. Jsem rád, že je to při dotazu na značku, kterou rád používám, neboť tím moje rozhodnutí nebude dáváno do jiné souvislosti. Končím zde, neboť jsem to zde považoval za diskuzní fórum, kde se něco řeší, ne automat na dotazy. Tím bych místo pomoci škodil těm, kteří potřebují trochu zapnout závity a dokázat si, že dovedou vyřešit problémy sami. Přeji všem hodně zdraví. S pozdravem J.S.   

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 11.107 (?), 28.10.2008 16:10

Tazateli se omlouváte,  ale byl to právě on, kdo vás tak popudil, tak proč to nenapíšete jak to je? Taky vůbec nechápu proč takto či vůbec reagujete. Odcházíte z fora cca dvakrát do roka a vždy, když vás někdo naštve. Je to dotaz přímo na vás? Chce někdo odpověď od vás? Nechce! Stačilo tak málo - mlčet. Pane J.S., vždyť nemusíte odpovídat na úplně všechny dotazy ať už jakkoli. Mě to připadá, že když je to dotaz na Dolmar, tak vy musíte odpovědět, protože je to vlastně na vás, ale ono to tak přeci není. Až si toto přečtete budete si myslet že zase ryju do vás. Neryju a možná uznáte, že jste reagoval "přes". Taky uznávám, že takto formulovaný zakládající dotaz nestojí za valnou odpověď.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
gerchán - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (138) - 23.43 (?), 28.10.2008 19:04

Už jsem si tohoto problému všimnul dříve. Někdo zadá diskutabilní téma a pak se do další diskuse nezapojí. Jak kdyby někdo hodil kost smečce psů. Jak kdyby ty témata někdo umě vymýšlel a záměrně chtěl provokovat. Na druhou stranu mě ale mrzí, když se přihlásím, a je tu mrtvo:)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
Artpraktik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (61) - 19.30 (?), 28.10.2008 21:39

Lenivosť nemá hranice... Občas mám záujemcov ktorí si vyžadujú osobné mailové odpovede, cez fórum ani počuť. Jeden takýto, keď som mu slušne vysvetlil že má používať fórum a nie mail mi mapísal jedno jediné neslušné slovo... Tak som využil čo internet ponúka, dopracoval som sa k jeho menu, adrese školy, športovému klubu do ktorého dotyčný chodí, napísal som mu, že súčasné aj nasledovné maily poskytnem škole aby posúdili jeho internetové správanie a bol pokoj... Aj tu sú podobný výlupci, ale nemyslím si,  že tento prípad by bol nejaký extrémny. Ale možno je to práca nejakého "akcelerátora fóra", na spôsob tej zmienenej kosti... Uvedené postrehy sú skutočne opodstatnené. Niektorí majú toľko práce, že dnes sa k práci namôjdušu vôbec nedostanú ...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 99.246 (?), 12.11.2008 21:26

Přeji všem dobrý večer na této diskuzi, předem se přiznam, že jsem byl jeden z těch co zadal téma a čekal na různé názory a můžu popravdě říci, že teď chci jen pilu dolmar ps 420c a to jen díky p. J.S. který reagoval na můj dotaz a Vám všem ostatním, kteří se připojili do mé diskuze. Myslím že ten kdo založil toto téma nechtěl někoho urazit. H.R.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 12.11.2008 21:50

Já jsem se neurazil a v podstatě jsem příspěvek použil, jako příklad, že když už se někdo dotazuje, tak by měl vyvinout trochu vlastní snahy a dotaz přesněji specifikovat. Ale je faktem, že mě nikdo nenutí na to reagovat, mohu to jednoduše přeskočit. Nevím, jak mám pochopit, že jste byl jedním z těch..., který založil toto téma, důležitější je to, že víte co chcete. V současné době se model bez katalyzátoru doprodává, přesto i model bez něho má výborné spalování, díky technice motoru, je to logické, do jednoduchého katalyzátoru musí jít co nejméně emisí už z motoru, jinak by musel být složitější, tím by byl ale těžší.     

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 99.246 (?), 12.11.2008 22:01

Ja jsem se, asi před 2měsíci ptal jakou pilu koupit a vy jste reagoval na mé téma spolu s ostatními .H.R.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 216.69 (?), 12.11.2008 22:05
"akcelerátor fóra" - to je docela trefně vystižené a tuto skutečnost už dlouho zaznamenávám. Nicméně není to proti pravidlům a složitě se určuje odkud vlastně příspěvek došel, obvzlášť když pisatel použije dobrý anonymizer. Pravda je, že odpovědi přes email nikomu dalšímu nic neřeknou, ale jak mám odpovědět tazateli kde uvedenou součástku sežene? Když mu napíši adresu tu do fóra, vzápětí zmizí a já nevím zda to tazatel stihl zaevidovat. Napíši mu adresu na jeho email, vím že ji dostal a už mu to nikdo nesmaže. V tomto bodu bych zas tak neviděl chybu pouze na straně tazatele, nebo odpovídatele.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 224.8 (?), 16.11.2008 8:35
Na internetu sem četl na jedněch stránkách, že nabízeli tuto pilu jako profi, protože profi je prý od 45ccm nahoru a tato pila má 45.1ccm.Není to nějaká blbost?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Svislá odpadní roura 75mm27.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm25.6.2024
Srovnávačka MS 30025.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm21.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm19.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm19.6.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika