Nové odrody marhúľ🍑

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?)
21.8.2023 15:13

Vy jste. M II tak trochu blá.zen, nebo spíš po.šuk, viďte. Já osobně si z vašich keců nic nedělám, ale jak jste onehdy setřel toho pána s Macounem, který se kvůli vašim chvástavým žvástům odmlčel, je mi docela líto. Hlavně toho, že se tady s námi mohl podělit o svoje zkušenosti. Takových lidí je víc, co je odradí vaše hloupé a nenadálé výpady. Co se týče doktora Vysloužila, tak můj osobní názor je ten, že by pro zdejší fórum byl větším přínosem než arogantní panáci vašeho typu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 21.8.2023 11:24

8.148 to vaše příspěvky nemají žádný užitek. Zabýváte se snad nějakým pěstováním čehokoliv? Když už nic jiného, jste alespoň nějaký zhrzerný a nedoceněný zdejší pisatel z minulosti? Máte odvahu na přiznání? Nemáte. Máte jen prázdné ruce, ale za to drzé čelo. Korzár je jen lovec senzací. Pánové Walter a PP toho o pěstování vědí určitě víc. A pokud potřebuje kdokoliv poradit jakou odrůdu slivoně nebo meruňky koupit, ať se obrátí například na Geronima (viz. jeho trefná poznámka o festivalu slivek bez slivek)  a následné jeho doporučení nové odrůdy.  A pokud se tady Korzárovi nelíbí, může jít kam chce, nikdo mu v ničem nebrání. Je docela dobře možné, že celý ten Korzár je další snaha o to, jak to tady znovu celé rozvrátit.   

host - 57.113 (?), 21.8.2023 11:46

Pítře, Kozrár připlul ze ZO, ale rozvraceč to není, v tomto mu křivdíte. 8.148 je frustrovaný, nedaří se mu na zahradě, pravděpodobně je to bývalý PzH nebo jeho duch, podle stylu psaní.

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1709) - 165.146 (?), 21.8.2023 12:17

A teď toho mám dost.Co si to vůbec dovolujete PzP vúči Korzárovi.Kdo jste, že budete určovat kdo je jaký ovocnář jaká je osobnost a co smí psát.Přesně takové příspěvky jste psal na mou osobu když jste ještě kamarádil s doktorama.Pan Korzár se svojí pílí sám dostal do pozice kdy může zveřejňovat různá novošlechtění a mnohá sám pěstuje a jsou z jeho sadu.Vaše arogance chce jen urážet.Budu také jízlivý.Kdypak poznáme Váš sad a zveřejníte fotky stromů na kterých roste desítky odrůd meruňek a broskví a ne jen detaily nějakých plodů.Pan Korzár je zveřejnil.Teď jsem si to u vedoucích pokakal ale jaké příspěvky budou čtenáři číst nechte na svobodné vůli lidí.Budu samozřejmě napaden ale mám vás na háku.Já se mohu na rozdíl od některých opřít o výsledky své ovocnařiny a klidně je zde prezentuji.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

PP.  - (7) - 36.49 (?), 21.8.2023 13:21

Omlouvám se p. Korzárovi a 8.148. Samozřejmě že má právo zveřejňovat novinky ve šlechtění a spoustu lidí to jistě zajímá. Já ani mí kolegové nemáme právo toto kritizovat. Už se to nebude opakovat.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 21.8.2023 13:49

S falešným panem PP nikoho neoblafnete. wink Co se týče Korzára, tak nechápu proč se sem vracel, když tady stále diskutujeme o starých "dzadech" a leze mu na nervy zastaralý systém. Pořád si stěžuje, tak ať si jde tam, kde je mu lépe. Když někdo někam přijde a začne si vyskakovat, tak je jasné, že ho pošlou k šípku. S tím se musí počítat. 

host - 60.149 (?), 21.8.2023 15:19

Pánové jste trapní. Já třeba jsem se rád podíval na ty meruňky. Měli byste se věnovat raději tématu a osobní invektivy si nechat doma. Také vidím, že se tady utvořila skupina, která všechno ví a snaží se ostatní diskutující zašlapat do země. Ani mne nepřekvapuje její složení.

Vladimír

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 21.8.2023 16:37

Ano, zbytečně vyhrocená diskuse kvůli ufňukanému Korzárovi. 8.148 může mít radost, dobrá věc se podařila. Koukám, že ani nevíte, že hlavní "kápo" jste tady vy, Vladimíre. To mě osobně teda překvapuje. Nechcete si taky "zafňukat", že nemůžete vložit 10 obrázků najednou, co?

Biegler - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (210) - 81.144 (?), 21.8.2023 21:53
Moje merunková sezona se letos vydařila nad očekávání, takže nové odrůdy se pořizovat nechystám, ale je překvapující, kde se jich pořád tolik bere. Jinak jsem rád, že to zde po dobu mé delší prázdninově-letní nepřítomnosti pořádně vře. Nyní jsem si jist, že to zde v nedávné minulosti nebylo kvůli mým příspěvkům, z čehož mám opravdu upřímnou radost. Zdravím pěstitele Biegler.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 21.8.2023 15:13

Vy jste. M II tak trochu blá.zen, nebo spíš po.šuk, viďte. Já osobně si z vašich keců nic nedělám, ale jak jste onehdy setřel toho pána s Macounem, který se kvůli vašim chvástavým žvástům odmlčel, je mi docela líto. Hlavně toho, že se tady s námi mohl podělit o svoje zkušenosti. Takových lidí je víc, co je odradí vaše hloupé a nenadálé výpady. Co se týče doktora Vysloužila, tak můj osobní názor je ten, že by pro zdejší fórum byl větším přínosem než arogantní panáci vašeho typu.

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1709) - 165.146 (?), 21.8.2023 22:20

PzP, kdyby jste mě řekl do očí tu první větu tak než by jste ji dořekl tak bych vás vystřelil z trenek.Jste nešťastný člověk o čemž vypovídá vaše jazykové výrazivo proti všem s jiným názorem.Macoun? - nehorázná lež.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024