Nové odrody marhúľ🍑
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 57.113 (?), 21.8.2023 11:46
Pítře, Kozrár připlul ze ZO, ale rozvraceč to není, v tomto mu křivdíte. 8.148 je frustrovaný, nedaří se mu na zahradě, pravděpodobně je to bývalý PzH nebo jeho duch, podle stylu psaní.
|
|
|
|
|
|
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1709) - 165.146 (?), 21.8.2023 12:17
A teď toho mám dost.Co si to vůbec dovolujete PzP vúči Korzárovi.Kdo jste, že budete určovat kdo je jaký ovocnář jaká je osobnost a co smí psát.Přesně takové příspěvky jste psal na mou osobu když jste ještě kamarádil s doktorama.Pan Korzár se svojí pílí sám dostal do pozice kdy může zveřejňovat různá novošlechtění a mnohá sám pěstuje a jsou z jeho sadu.Vaše arogance chce jen urážet.Budu také jízlivý.Kdypak poznáme Váš sad a zveřejníte fotky stromů na kterých roste desítky odrůd meruňek a broskví a ne jen detaily nějakých plodů.Pan Korzár je zveřejnil.Teď jsem si to u vedoucích pokakal ale jaké příspěvky budou čtenáři číst nechte na svobodné vůli lidí.Budu samozřejmě napaden ale mám vás na háku.Já se mohu na rozdíl od některých opřít o výsledky své ovocnařiny a klidně je zde prezentuji.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
|
|
|
|
|
PP. - (7) - 36.49 (?), 21.8.2023 13:21
Omlouvám se p. Korzárovi a 8.148. Samozřejmě že má právo zveřejňovat novinky ve šlechtění a spoustu lidí to jistě zajímá. Já ani mí kolegové nemáme právo toto kritizovat. Už se to nebude opakovat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 60.149 (?), 21.8.2023 15:19
Pánové jste trapní. Já třeba jsem se rád podíval na ty meruňky. Měli byste se věnovat raději tématu a osobní invektivy si nechat doma. Také vidím, že se tady utvořila skupina, která všechno ví a snaží se ostatní diskutující zašlapat do země. Ani mne nepřekvapuje její složení.
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 21.8.2023 15:13
Vy jste. M II tak trochu blá.zen, nebo spíš po.šuk, viďte. Já osobně si z vašich keců nic nedělám, ale jak jste onehdy setřel toho pána s Macounem, který se kvůli vašim chvástavým žvástům odmlčel, je mi docela líto. Hlavně toho, že se tady s námi mohl podělit o svoje zkušenosti. Takových lidí je víc, co je odradí vaše hloupé a nenadálé výpady. Co se týče doktora Vysloužila, tak můj osobní názor je ten, že by pro zdejší fórum byl větším přínosem než arogantní panáci vašeho typu.
|
|
|
|
|
|
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1709) - 165.146 (?), 21.8.2023 22:20
PzP, kdyby jste mě řekl do očí tu první větu tak než by jste ji dořekl tak bych vás vystřelil z trenek.Jste nešťastný člověk o čemž vypovídá vaše jazykové výrazivo proti všem s jiným názorem.Macoun? - nehorázná lež.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|