Mráz
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 196.17 (?) 17.4.2017 8:32
Pokud jde o poslední téma, čím blíže tomu mám, tím méně mne zajímá jak to tam chodí. Takže po ničem netoužím
Pane PP, zapívejte si se mnou písničku bývalého zmocněnce nikoliv pro odsun sudetských Němců, ale tentokrát pro odsun sovětských vojáků, Kocába. "Včera ráno přišla zubatá, zubatá, povídá mně, vem si kaťata, kaťata. No tak hochu musíš jít hned se mnou, vůbec žádný finty smrtí nehnou". Veselé Velikonoce.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex46 - (14) - 254.19 (?), 17.4.2017 7:52
Pro Vladimíra
Já jsem měl ve 4hod. -3...Snad Ti ty "koně" pomohli s rajčatama v pařeništi.
Před čtyřmi lety jsem zasadil meruˇnku, ale nevím proč jsem byl tak blbej. Ještě že bude alespoň rebarbora a špendlíky - ty nezmrznou nikdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 173.17 (?), 17.4.2017 11:03
Ahoj Sašo,
teploty a počasí sleduji na stejné meteorologické stanici, jistě víš, že je jen 2 km od mé zahrady. Tu nulu co tam mají, tak jsem měl dnes i doma na paneláku ve výšce 10 m. U země byla asi nula, možná o trochu míň, všude na trávě a autech jinovatka. Pokud jde o to teplé pařeniště, tak momentálně teplotu v něm neměřím, měřím ve studeném pařeništi (dřevěný rám zakrytý okny položený na záhoně). Ale když jsem včera obě pařeniště otevřel, tak to byl docela rozdíl. Teplo z těch kobylinců bylo znát. Včera jsem udělal nějaké fotky, tak jednu přidám (je vidět, že letošní jaro rajčaům služí).
Těch -3 °C bylo u Saši na zahradě a to na Rakovci u Brněnské přehrady. U vody je tam vždycky chladněji i v létě.
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikimajky - Bronzový Zahrádkář (68) - 144.252 (?), 17.4.2017 8:35
Zdravím.
U mňa doma zatail dobré a min okolo 0°C. Som v centre obce,
V skleníku som mal min 3,8°C bez ohrievania.
Horšie to ale bude v sadoch kde sú ovocné stromy.
Keďže všetci naokolo hlásia -1a -2.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 196.17 (?), 17.4.2017 8:32
Pokud jde o poslední téma, čím blíže tomu mám, tím méně mne zajímá jak to tam chodí. Takže po ničem netoužím
Pane PP, zapívejte si se mnou písničku bývalého zmocněnce nikoliv pro odsun sudetských Němců, ale tentokrát pro odsun sovětských vojáků, Kocába. "Včera ráno přišla zubatá, zubatá, povídá mně, vem si kaťata, kaťata. No tak hochu musíš jít hned se mnou, vůbec žádný finty smrtí nehnou". Veselé Velikonoce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|