Výběr postřikovače stromků
|
|
|
|
|
|
|
|
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář (5555) - 220.138 (?), 29.1.2015 0:04
Nikoliv, po doprodání modelů se starší těžší nádrží už "tlustostěnou" nádrž neseženete.
Je to stejné jako u PETek pro minerálky. Porovnejte si lahev pro Hanáckou z roku 2011 a současnou. Taky už nemají dvě verze lahve, ale po přechodnou dobu asi 3 měsíců byly na krámě oba modely PET lahví.
|
|
|
|
|
|
|
Roman-Lesnictví a dř - Stříbrný Zahrádkář (215) - 209.12 (?), 29.1.2015 0:35
V r. 1996 jsem dostal tři použité Solo postřikovače 475 z r. něco mezi 1975-80, když se rušily dílny a prodejna motorového nářadí u bývalých státních, později akciových lesů. S postřikovači dělal, kdo měl ruce a nohy. Podle toho také vypadaly. Ze tří jsem zprovoznil dva. Pár roků sloužily a pak se začaly postupně sypat. Na nádrži měly oranžový nápis Solo made in West Germany, kožené popruhy a vše ostatní bytelné. Poctivá německá kvalita, která už nikdy bohužel taková nebude! Před pár roky se uklízela půda a postřikovače se vyhodily. Nové Solo 475 jsem kupoval v r. 2007. Bohužel po pár použitích jsem postřikovač musel reklamovat z důvodu vadného šroubovéko kusu v těle postřikovače. Po reklamační opravě funguje bez sebemenšího problému.
S kvalitou to je obdobné i u jiných výrobků, jak píše Standa. Srovnám-li naší pistoli CZ 75B vyrobenou do Milénia a nyní. Kvalita materiálu je dnes poněkud odlišná. Bohužel horší.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 23.141 (?), 29.1.2015 1:05
aki novi majitelia..vlastnia to dvaja synovia zakladatela firmy a ako perlicka treti je pomerne znamy reziser Ronald Emerich..napr. Den nezavislosti...
|
|
|
|
|
|
|
host - 86.101 (?), 30.4.2017 12:45
Můžu se zeptat na váš názor? Potřebuji ošetřovat růže, rajčata a pár desítek ovocných stromů + nějaký herbicid. Mám v hledáčku Solo 475 comf., ale líbil by se mi i el. Solo 416. Otázkou je, jestli upřednostnit pohodlnost elektrického, nebo sílu a trvanlovost ručního 475. Dostříknu i do koruny stromu s tou el. 416? (jistě že s prodl. nádstavcem) Děkuji za názor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 105.132 (?), 29.1.2015 15:38
ja mam polsky marolex s 3 m teleskopickym nastavcom. Paradna robota na stromky. Rok uzivam a zatial ziaden problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.91 (?), 11.4.2016 16:00
Vlani na jar som tiež kúpil Marolex Titan 12.Dnes nastal problém, aký som na lacnom 13ročnom talianskom nikdy nemal..Teda strieka len vtedy, keď tlačím na páku.Keď sa páka vracia späť alebo nie je v páka v pohybe, tryska nestrieka.Narobil som sa dnes s ním ako kôň.Mal niekto takýto problém?
Ďakujem za každý príspevok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|