To se musi zkusit, kdyz vam to budu povidat nebudete mi verit. Prenos tepla je rychlejsi nez na litine, nebo dokonce na kameni. Negriluju litinou, ale teplem co projde skrz sklo (dubovyma triskama). Ty vypalene pruhy an mase jsou pruvodni jev. Topit su musi rozlozene, ten prenos tepla plati i naopak. Muzete grilovat co chcete, ja davam prednost krutimu masu. Platky jsou na povrchu krupave a uvnitr stavnate. Polreich by cumel jak puk.
Nekdy delam i cele spalky krkovice, orestuju je kolem dokola na panvi a pak je dam v alobalu na gril. Musi se davat pri baleni pozor, aby stava z alobalu nevytekla.
Myti skla je snadne. Bud se to nemyje vubec, na dalsi grilovani staci otocit, skapany tuk se vypali a sklo je ciste, maso se do kontaktu se sklem nedostane, ale kdyz mam chut umeju to wapkou.
Uz aby se zas grilovalo...