Grilování na kameni



Veselka - (13) - 152.183 (?)
1.10.2009 2:25

Po grilování jej znovu rozpálíme, aby se vše řádně přiškvařilo..stačí chvilka a pak seškrábneme špachtlí. Jednou za čas jej studený vydrbu kartáčem a saponátem.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

               
host - 6.162 (?), 3.5.2009 17:23

Dobrý den,

chci se zeptat, jaká je tloušťka kamene?

Marie

               
host - 226.182 (?), 13.5.2013 17:45

Zdravím pane Jardo, ty kamna s tou žulovou deskou jsou super.Jen jsem se chtěl zeptat jestli ta deska je položena na litinovém tálu nebo místo něj.Když se topí přímo pod deskou tak praskne.Já si říkal že bych dal plát z nerezi a na něj teprv žulu.Děkuji za rady.rpstylle@seznam.cz  

      
host - 37.27 (?), 27.1.2011 11:13
Chtěl bych se zeptat kdo to vyráběl a jaká byla cena.Je to důkladný výrobek po ze všech stran.Baloun
   
host - 41.8 (?), 7.6.2009 21:12

dobrý den, když to tak čtu tak se mě tento nápad grilovat na kameni taktéž zalibil. Akorat nemam napad jak vyrobit ten gril (držák). Pošlete prosím někdo nějaké tipy - foto - jak to máte vyřešené. Nevim zda mám vyrobit nové topeniště, či nechat někde vyrobit nějaký pojízdný gril.

      
Piston - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (57) - 246.100 (?), 13.6.2009 19:12

Grilování na kameni je úžasné, včera jsem si gril s žulovou deskou udělal a dnes jsem ho vyzkoušel. Jen mi poraďte, jak to po použití čístíte od příškvárků? Po prvním použití vypadá deska odporně a pokusy desku oškrábat dřevěnou škrabkou vyšly nazmar.

         
Veselka - (13) - 152.183 (?), 1.10.2009 2:25

Po grilování jej znovu rozpálíme, aby se vše řádně přiškvařilo..stačí chvilka a pak seškrábneme špachtlí. Jednou za čas jej studený vydrbu kartáčem a saponátem.

      
solutan - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (166) - 224.9 (?), 30.9.2009 23:41
Kamen mám širokej 6cm a z vinglu svařenej rámeček a k němu přivařené nohy o výšce 35 cm.
Bez názvu
Bez názvu
   
Delkim - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (152) - 215.123 (?), 13.6.2009 19:56

laický dotaz, nechybí v tom grilovaném mase ta pro někoho žádoucí chuť či vůně či aroma či jak to nazvat toho dřevěného uhlí? někdy mezi uhlí dám i namočené bylinky nebo namočené "uzené dřevo" a pak ta chuť stojí taky za to

já používám gril Weber jež je s poklopem, to pro mne znamenalo taky revoluci v grilování... přiklopíte, vznikne efekt trouby a maso je uvnitř dokonale šťavnaté

na klasickém grilu se maso často vysušilo, zejména vyšší kusy masa; takhle se dá dělat třeba i velký losos nebo roastbeef v kuse

      
host - 91.21 (?), 13.6.2009 20:36

Nešla by ta žulová deska čistit jako sklokeramická deska na vaření?Chystá se na tento gril, zatím mám jen desku.

         
host - 40.193 (?), 30.6.2009 19:29

Dobrý den.

Nemáte někdo zkušenosti s grilovací deskou z lávového kamene, je to sice dražší, ale údajně to není žádná napodobenina ze žuly.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika