Je už čas na výsev?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.235 (?), 24.2.2014 18:16
Je to jako s tříděním odpadu. Netřídí půl dědiny, tak co bych třídil já, že. Vás vyhýbání se chemii možná nevytrhne, já to pro nás zas aspoň pro pocit ráda udělám.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.235 (?), 24.2.2014 20:15
Jistě, taky sem tam vyjímečně chemii použiji. Ale spousta zeleniny se mi daří bez použití chemie, měla jsem krásné květáky v pařníku, i brokolici. Rajčata jsem loni nestříkala vůbec a měla jsem vlastní až do října. Byl dobrý rok. Předloni jsem použila postřik jednou. Pokud to jde, používám spíš přípravky přírodní. Někdy to pomůže, někdy ne, pak si zeleninu v klidu koupím. Ale že bych musela používat herbicid kvůli okopávání. to už mi přijde příliš pohodlné, pardon. Vzhledem k situaci většinu zeleniny dám letos na netkanou folii.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.235 (?), 24.2.2014 21:49
To sice ano, ale zas nikdo jiný jaksi nepřispívá, tak sice mimo mísu, ale vytahujeme.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 25.2 (?), 18.3.2014 8:19
Jak píše kuki na běžnou kořenovou zeleninu brzo ani pozdě není, naopak. Mrkev, petržel nebo pastinák dlouho vzchází, proto jim brzský výsev nevadí, naopak v podstatě vyrovná start s klíčícími plevelnými rostlinami, které by jejich vzcházení mohlo zkomplikovat. U karotek by jsem ale přecejen počkal na konec března..
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|