Zdravím Alí a Danielo, k nám se ty zvířata nějak stahujou sami. I když, jednou jim někdo pomohl a přes plot nám hodil krabici s koťatama.Všechny kočky (i psi) od sousedů k nám choděj jak do kantýny.Pana Dupala jsme na jaře vypustili, brousí okolo domu, tak doufám že s prvním sněhem nebude stepovat i s rodinou na prahu.A zrzavý kočky ,to je kapitola sama pro sebe, nemůžu si pomoc ,ale mám pocit že mají uplně jinou povahu než ostatní kočičáci.(jsou nějak víc vyčůraný)Znáte někdo knížku Opravdová kočka od Terryho Pratchetta, vřele ji všem kočkomilům doporučuju.Lucka
Zdravím.Taky jsme jednoho pana Dupala měli.A opravdu dělal čest svému jménu.V noci jsme museli zavírat všechny dveře po cestě do ložnice ať ho v noci neslyšíme.Z 300 gr přibral přes zimu půl kila.A na jaře nevděčník ani nepoděkoval. Ale asi tu někde brousí kolem domu protože občas je slyšet jakoby šouravé kroky .Jana
Každý večer sypu našim kočičákům tři plné misky granulí. Do každé dávám jiné, aby měli na výběr (manžel říká, že jim dělám švédské stoly). Krom toho jim ještě dávám masíčko z konzervy. Až donedávna jsem si myslela, že k nám v noci chodí na baštu sousedovic kočky. Nedávno jsem byla v noci potichu s baterkou na kontrole v garáži, kde kočičky bydlí a přistihla jsem na hodech ježečka. Od té doby přidávám ještě jednu misku s granulema před dveře pro našeho nového strávníka. Mám z toho radost, že mu u nás chutná. Zdravím - Daniela.
Vídím že se toto téma pěkně rozběhlo, také sem přidám pár fotek našich kočičáků, snažil jsem se vybrat ty se "zahradními" motivy, tak doufám že se budou líbit. Nashle