brblenci pod tůjema
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 97.194 (?), 27.10.2008 22:22
Dobrý den paní Danielo. Řešení takovéto záruky nemusí být nijak složité, jak by se na první pohled mohlo zdát. Základ je v tom, že když navrhuji zahradu, tak si pochopitelně důkladně ověřím podmínky, do kterých se bude sázet. A nejsou to jen půdní. Taky třeba pejsek na zahradě umí svoje, což je známé. Při výběru dřevin se tedy vychází z toho, co prostě zjistím. Při sázení používám kvalitní sazenice, jakoukoli odchylku vylučuji. A při sázení postupuji tak, jak mě to pan profesor sadovnictví naučil a přes to jede vlak. Je jasné, ža moje záruka se nevztahuje třeba na poškození kroupami či odcizení, případně překousnutí psem, což už jsem taky zažil. Pokud ale dojde k uhynutí dřeviny, a nezjistím důvod, který jsem nemohl ovlivnit, bez řečí tuto dřevinu zdarma vyměním. Moje jméno je pro mne důležitější, než peníze. A věřte tomu, že jsem se ještě s nikým nikdy nedohadoval. Pohodu přeje Stanislaw:-)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 28.10.2008 0:40
Pane Rendy, také jsem si zakládala záhony s keři. Protože u sousedů jsem si ověřila, že i 10cm vrstvou kůry proroste plevel a herbicidy nechci používat (stačí mi motyčka),udělala bych to, že bych sundala textilii, dala rašelinu a promíchala s horní vrstvou půdy, pak dala zpět textilii a nahoru mulč. Rozhodně bych nevystřihovala větší kola kolem keřů, protože by Vám u kmínků pak prorůstala tráva a z kořenů se špatně tahá - pokud jsem pochopila, herbicid jste nepoužil jako já :-))
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 28.10.2008 0:42
ps - z těch dvou hnojiv, co máte, bych použila Cererit, má i stopové prvky.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|