Střih jabloně - je správně?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 222.58 (?), 14.5.2013 12:51
Dobrý den pane inženýre, nevím jestli mám ostříhaný stromek Rajka dobře, stříhal jsem to poprvé, ale jak mě to ukázali v zahradnictví při kupování, tak jsem to ostřihal.Zítra se pokusím udělat fotku a poslat a můžete mě při tom říci jak jsem to zbabral, ale kvete. Mám radost z toho, že aspoň někdo projevil zájem a poradil. Moc děkuji. Burian
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 29.59 (?), 14.5.2013 19:18
Záleží taky na tom, jestli pan Burian bude chtít vypěstovat pohlednou jabloň, nebo smuteční vrbu. Pokud mu větvičky pro budoucí kostru stromku plody udrží a neklesnou, můžou tam jablka zůstat, ale zatím nevíme jak stromek vypadá. Hora.
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.94 (?), 15.5.2013 15:21
posílám fotku jabloně Rajka, jak je to s tím střihem, je to špatně?
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 247.50 (?), 15.5.2013 17:10
To se nedá říct, že špatně, snad vám stromek celkem dobře obráší, tak to bude dobré.
Ale kdybych si ten stromek donesl ze školky já, tak bych ty větvičky zkrátil asi na polovinu co máte vy a ještě bych tak 1až 3 větvičky ustřihnul úplně.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.94 (?), 15.5.2013 18:29
Dobrý den, tak jsem to asi dobře nezvládl, a co stím nyní.Něco dělat ještě teď, je asi pozdě, mám to nechat až zase na jaro?Přikládám ještě jednu fotku z jiné strany. Děkuji za to, že se aspoň na to podíváte a poradíte. Jsem v tom úplný laik. Burian
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|