Roub Elise
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?) 2.1.2023 13:54
Borec je u mě borec, znamená to uznání. Zvláště pokud mají v sadu netradiční sortiment. Jsou to prostě "borcí" navíc s pěkným západočeským dialektem. Pokud chcete, pane 199.133, tomu pánovi pomoct, tak mu napište přesný odkaz, kde má stromek koupit a nezabývejte se laskavě mnou. Pokud zde napíšu o nějaké odrůdě, že je v prodeji, tak napíšu kde, nejlépe s odkazem. Postupoval jsem tak naposledy s odrůdou meruňky Candela. Pro pana jz77f. Ozval se mi pěstitel s rouby Elise. Budu si muset pro roub ale nejprve dojet, pak bych Vám ho poslal. Nevím ale, kdy se tam dostanu. Pokud si dříve vyhledáte a koupíte stromek, tak dejte vědět. Pro pana SPCH: "Jak na Nový rok, tak po celý rok."
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 199.133 (?), 2.1.2023 9:51
Vy jste taky velký mudrlant. Jabloň Elise se prodává.
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 2.1.2023 10:29
199.133 místo aby jste pánovi poradil, kde sehnat roub, popřípadě, kde koupit stromek, tak pouze prudíte. A hned se toho chytá provokatér ze Slovenska. Vy by jste vážený "pánko" přišel do nějakého sadu a věděl, co máte kde uříznout? Je přece jasné, že se pan jz77f, co shání ten roub, musí zeptat, to dá rozum.
|
|
|
|
|
|
|
host - 199.133 (?), 2.1.2023 10:36
Prudil jste tady Vy, psal jste něco o "borcích" apod.. Kde koupit, si může vyhledat na internetu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 2.1.2023 13:54
Borec je u mě borec, znamená to uznání. Zvláště pokud mají v sadu netradiční sortiment. Jsou to prostě "borcí" navíc s pěkným západočeským dialektem. Pokud chcete, pane 199.133, tomu pánovi pomoct, tak mu napište přesný odkaz, kde má stromek koupit a nezabývejte se laskavě mnou. Pokud zde napíšu o nějaké odrůdě, že je v prodeji, tak napíšu kde, nejlépe s odkazem. Postupoval jsem tak naposledy s odrůdou meruňky Candela. Pro pana jz77f. Ozval se mi pěstitel s rouby Elise. Budu si muset pro roub ale nejprve dojet, pak bych Vám ho poslal. Nevím ale, kdy se tam dostanu. Pokud si dříve vyhledáte a koupíte stromek, tak dejte vědět. Pro pana SPCH: "Jak na Nový rok, tak po celý rok."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jz77f - Bronzový Zahrádkář (82) - 191.145 (?), 18.1.2023 13:36
Velmi děkuji, mezitím se mi podařilo sehnat roub Elise v příbuzenstvu. Pravda, měl jsem si to zjišťovat dříve než jsem otravoval tady.
vše nejlepší do nového roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|