Pink Lady
|
|
 |
 |
Pavel_CZ - Stříbrný Zahrádkář (254) - 98.92 (?) 12.11.2014 13:02
Nemusi, ale Polaci delaji vsechno proto, aby meli takovou povest. Vzdyt ty jejich obchody is allegrem jsou tezka dzungle, hazou k odrudam nahodne obrazky z netu a popisky si vycucavaji z prstu. Objednaval jsem 3 stromky z Ogrodsfery a byly priserne domlacene (ale byly v pekne krabici, takze prevozem to nebylo), vic nez polovina vetvi dolamanych.
V prodejstromku zase prodavaji Dapple Dandy, ktery je jasny podvrh a presto ho vedome prodavaji dal, jen zmenili obrazek a popis odrudy (zkusenosti vice lidi). To same s Flavor Queen, u ktereho pisou ze dozrava koncem cervna. Podle ofic. stranek dozrava v Kalifornii v polovine srpna, takze pochybuju ze u nas o 1.5mesice driv. Prodavaji co jim sem hodi Polaci a vubec je nezajima puvod, jen prachy. Lidi pak nakupuji zajice v pytli :(
A ta jejich odruda "komisowka" to je vysmech. Proc nepojmenuji Dekanku Robertovu normalne cesky? Mozna se pletu, ale podle me jde o polske pojmenovani Doyenne du Comice a skolka v Ostrohu se ani neobtezuje to prejmenovat.
Proti Polakum nic nemam, ale zrovna v tomhle se mne ten jejich povrchni vliv nelibi.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 31.134 (?), 12.11.2014 12:24
A na to ste prišli ako? Stano
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 182.227 (?), 12.11.2014 12:48
Je to jako u všeho.V Polsku se najdou školky, které moc dobré stromky nemají.Je však dost školek, že někteří, říkám někteří naši školkaři, kdyby měli tak kvalitní stromky, oblízli by si všech deset.Dost špoatnou reputaci polským stromkům zasadili pojízdní prodejci.Jestliže vozí stromky čtrnáct dnů po trzích dokud je neprodají, ani se nedivím, že tři čtvrtiny stromků se vůbec neujme a zbytek stejně roste mizerně.Stromek musí být založený a ne občas na tržnici pokropený.
Pro pana Stana.Vím co vím.Jak to vím to si nechám pro sebe.P
|
|
 |
|
 |
 |
|
Pavel_CZ - Stříbrný Zahrádkář (254) - 98.92 (?), 12.11.2014 13:02
Nemusi, ale Polaci delaji vsechno proto, aby meli takovou povest. Vzdyt ty jejich obchody is allegrem jsou tezka dzungle, hazou k odrudam nahodne obrazky z netu a popisky si vycucavaji z prstu. Objednaval jsem 3 stromky z Ogrodsfery a byly priserne domlacene (ale byly v pekne krabici, takze prevozem to nebylo), vic nez polovina vetvi dolamanych.
V prodejstromku zase prodavaji Dapple Dandy, ktery je jasny podvrh a presto ho vedome prodavaji dal, jen zmenili obrazek a popis odrudy (zkusenosti vice lidi). To same s Flavor Queen, u ktereho pisou ze dozrava koncem cervna. Podle ofic. stranek dozrava v Kalifornii v polovine srpna, takze pochybuju ze u nas o 1.5mesice driv. Prodavaji co jim sem hodi Polaci a vubec je nezajima puvod, jen prachy. Lidi pak nakupuji zajice v pytli :(
A ta jejich odruda "komisowka" to je vysmech. Proc nepojmenuji Dekanku Robertovu normalne cesky? Mozna se pletu, ale podle me jde o polske pojmenovani Doyenne du Comice a skolka v Ostrohu se ani neobtezuje to prejmenovat.
Proti Polakum nic nemam, ale zrovna v tomhle se mne ten jejich povrchni vliv nelibi.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
vrana - (17) - 12.161 (?), 9.9.2018 15:02
Polská firma clematis je ale na světové úrovni.Prodává hlavně klematisy v mnoha odrůdách, ale liany jsou i kiwi a její odrůda vitakola a k ní samec adam, to je věc.I kiwi arguta mají výborné rogow, bingo a j. Už i některé naše firmy jejich zboží prodávají Z argut jsem kdesi u nás viděl i superjumbo, nevím odkud to je, má mít velké plody.Pldy 17 gramů má ruská estafeta.V číně mají arguty plody až 50gramů.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|