Kdo mi zabíjí slepice?

jariel231 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (206) - 146.203 (?)
10.2.2013 20:15

U nás jsou jenom káňata a jednou jsem viděl já káňě v akci.Slepice zamordovaná kánětem byla samá modřina. Po druhé slepici zachránila od káňete moje žena, a za týden ji oddělila hlavu kuna která prolezla škvírou max.32mm na širší straně. Odtrhala si PVC. Fotku roztrhané slepice kánětem lesním jsem smazal.Bylo na ni vidět peří a uvnitř kruhu byla slepice s vytrhanými vnitřnostmi.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 220.182 (?), 31.1.2012 21:36

U nás to dělával tchoř.           Lída

host - 172.246 (?), 6.2.2012 23:20

i ve dne?

host - 175.210 (?), 16.2.2012 10:18

Poptejte se v okolí myslivců, můž to být přivandrovalec z Ameriky - psík mývalovitý. Slepice vypustit do malého výběhu a oklo nachystat pár želez.

host - 49.39 (?), 16.2.2012 11:57

Myslím, že používání želez je zakázáno jako nehumánní. Mohlo by se Vám to vymstít v pořípadě, že byste byl/byla usvědčen/-a z jejich používání. Určitě je to alespoň přestupek, ne-li trestný čin.

Josef.

pylorus - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (113) - 8.216 (?), 16.2.2012 12:31

Pane bože chytání do želez je prasárna podobně jako chytání do ok sad a lidé co je používají nechť dopadnou jako záletný soused v písni Ivo Jahelky laugh 

Jaký problém je použít sklopec?!!

host - 1.20 (?), 16.2.2012 12:35

železa a oka jsou zakázaná a nevhodná.. na druhou stranu si s jejich návodem poradí kdekdo, kdežto nastražit sklopec, ví-li dotyčný co to je :-) - je obtížnější :-)) chtělo by to trochu osvěty třeba od myslivců

včetně ukázek... pak je tu ještě nutnost sklopec odtransportovat na dobře vybranou lokalitu a zde pachatele vypustit :-)) kdo sáhne třeba pro tchoře do sklopce už to v životě neudělá :D

host - 0.146 (?), 16.2.2012 15:26

kuna je predátor tchoře skoro neuvidíte a těžko jí do sklopce chytíte má ráda sušenou švestku

host - 129.250 (?), 21.11.2014 22:00

Psík nepochází z ameriky, ale z asie. Neplést s mývalem severním. Samozřejmě je psík daleko nebezpečnější predátor než mýval.

jariel231 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (206) - 146.203 (?), 10.2.2013 20:15

U nás jsou jenom káňata a jednou jsem viděl já káňě v akci.Slepice zamordovaná kánětem byla samá modřina. Po druhé slepici zachránila od káňete moje žena, a za týden ji oddělila hlavu kuna která prolezla škvírou max.32mm na širší straně. Odtrhala si PVC. Fotku roztrhané slepice kánětem lesním jsem smazal.Bylo na ni vidět peří a uvnitř kruhu byla slepice s vytrhanými vnitřnostmi.

host - 50.12 (?), 9.4.2017 11:56

dobrý den nějaký živočich nám zlikvidoval slepice

měly jsme 2 v kurníku jedna uplně zmizela a druhá byla zdravá živá tam 

a kurník byl otevření byl jsem si jistí že jsem ho zavíral 

pak jsme koupily další 2 a dali jsme je ke kotly aby jim bylo teplo byly moc malé pak vyrostly byly to brojleři měly už váhu na zabití tak jsme je přesunuli k uhlí tamta slepice měla trauma protože přišla o kamarádku

tak jsme je daly k sobě a druhý den byla tam jen jedna mrtvá a druhá fuč 

tak jsme se šli podívat po te třeti a tam byla zas živá má nějaké štěstí

ale měla takové trauma že nevím co a kurník ani sklep nechtěla ani vidět

ale jak sme jí mohly vihovět pořádně jsme zavřely kurník a žila tam asi 30dnů a pak najednou ji jdu otevřít a je tam zakouslá peří měla 

tak jsme jí tam nechaly další den mrtvou a druhý den tam byla rozporconá jako na řízky tak jsme nechaly otevřený kurník a nalíčily past

háček na ryby slanina no a níc 3 den byla venku na zemi a ležela tam 

prostě chodí si tam proní každý den

poradíte my co to je a jak na to udělat past nebo se toho zbavit

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky >