|
Příspěvky uživatele - 50.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdo mi zabíjí slepice?, 11.4.2017 díky za radu a hlavně nevěděl jsem že takle rychle odpovíte dík
udělaly jsme nový kurník na zámek nedostane se tam ani miška doufám že nebude mít klíč :-)
Stačí jen koupit další slípky ale asi to vyměníme za kachny
bude... celý příspěvek > |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 9.4.2017 dobrý den nějaký živočich nám zlikvidoval slepice
měly jsme 2 v kurníku jedna uplně zmizela a druhá byla zdravá živá tam
a kurník byl otevření byl jsem si jistí že jsem ho zavíral
pak jsme koupily další 2 a dali jsme je ke... celý příspěvek > |  |
|  | Pružinový jateční přístroj na králíky, 30.12.2012 Dobrý den, kam pistoli králíkovi přesně přikládáte? děkuji |  | Samice se nechtějí nechat připustit, 30.12.2012 Dobrý den, zkuste jim dát naklíčený oves :) |  | Jateční váha a stáří, 30.12.2012 Omlouvám jsem trochu sem se do toho zamotala..Chtěla jsem napsat... Jako mat. projekt jsem zkoumala hmotnostní přírůstky v závislosti složení krmné dávky |  | Jateční váha a stáří, 30.12.2012  Ahoj, my zabíjíme kolem 6. měsíce ve váze kolem 3,5 - 4 kg.. krmíme je ječmenem(někdy přimícháme kukuřici nebo KKV), senem, suchým chlebem, někdy jablíčko, mrkev nebo odkrojky z kuchyně.. Jako maturiitní projekt jsem zkoumala složení krmné dávky v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|