|
Potíže s celerem, 1.8.2023 Paní Liduško, děkuji za odpověď. |
 |
Potíže s celerem, 10.7.2023 Jednou mně prodají řapíkatou celer. Podruhé nedělá bulvy, a letos jsem koupil a další dostal. Ten co jsem dostal je krásný. Ten co jsem koupil, tvoří oddenky a stvoly na květ. Sazenice jsou napřeskáčku. Prosím, proč se to tvoří? Co s tím mám dělat? |
 |
|
 |
Jaký karburátor k Husqvarna 36, 22.6.2023 Na trhu je spoustu karburátorů, a já nevím, který koupit k Husqvarna 36. Děkuji |
 |
Cibule mi brzy lehne, 16.6.2023 Děkuji Liduško. |
 |
Cibule mi brzy lehne, 16.6.2023 Mylsel jsem si, že ji zalévám moc. Cibule se prý nemá zalévat. |
 |
Cibule mi brzy lehne, 16.6.2023 Již dvakrát mi polehla cibule po větru. Není to, že je zralá. Předpokládám, že je v krčku málo odolná. Sázím Všetanu a Štutgartskou. Prosím, co je příčinou? |
 |
MF 70, 2.5.2023 Můj dvoutakt také startuje na první zatáhnutí. |
 |
Dukát, 15.4.2023 V roce 21 se mi Dukát vydařil. Poslední jablko dojídal vnouček koncem července. Byl to velice vydařený rok. Následující rok byla úroda malá a byla částečně zasažena sklovitostí. Tak doufám, že letošní rok bude zase lepší. Kdyby někdo jel do... celý příspěvek > |
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 22.2.2023 Existují desítky receptů na pravé "Znojemské okurky". Žádné se ale nepodobají v chuti těm 2,5 l plechovkám. Přes třicet roků jsem laboroval. Používal jsem i macerát i ocet kvašený na hoblinách. Vyrobil jsem skvělé v chuti i barvě. Znojemské chuti ale... celý příspěvek > |
 |
Příprava skleníku na jaro, 16.2.2023 S kašírkou jsem míval foliovník obvykle 7 roků. Když se plachta uklízí, či nechává na foliovnímu není rozdíl. Nejhorší je, že fólie tvrdne, a špiní se. Podobné je špinění u polykarbonátu. |
 |
|
 |
Libštátská dalmatinka, 16.1.2023 Na špatné zapomeňme. Je mi ale záhadou, že od té doby co jsem tu byl nyposledy, je tu nějaké smutno. |
 |
Libštátská dalmatinka, 16.1.2023 Souhlas |
 |
Libštátská dalmatinka, 15.1.2023 Ld je o 5 mm menší, hmotnost souhlasí. U Pařížské není zmiňovaná vysoká sladkost. Píší tam, že jsou lepší slívy než je Pařížská. Velký rozdíl je v pecce a lůžku pecky. |
 |
Libštátská dalmatinka, 14.1.2023 Knedlíky z bramborového těsta, kompoty, ve vlastní šťávě, koláče, sušení. Na povidla a kvas nikdy nezbylo. |
 |
Libštátská dalmatinka, 14.1.2023 Nikde jsem ji nenašel. |
 |