|
Jaký nátěr, 12.9.2024 Dobrý den. Mám na Vás prosím dotaz jaký nátěr - lazuru koupit na starší dřevěný plot aby to trochu vydrželo? (Luxol, Karbolineum,...)
Děkuji za rady😉 |
 |
Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017 U nás zase říkají, že děcko, které jí švestky, patří do polepšovny. |
 |
|
 |
Spencer, 11.10.2017 Netušíte někdo, kde by se dal sehnat stromek Spenceru? Právě mi tato jabloň odchází, během roku uschly tři větve a přírůstky ze kterých by se dal vzít roub už nemá...
Honza |
 |
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 16.9.2017 To já jsem letos narouboval 3 rouby mišpule na hloh kopulací. Všechny se ujaly, jeden mi sežral srnec a ze zbylých dvou budu letos sklízet. Na obou je po jednom plodu a přírustek kolem 30 cm. |
 |
Mráz, 10.5.2017 U nás měla domácí zvěř ráno na napajedle led bezmála půl cm. V 5:30 teploměr na okně ukazoval -2,5°C, v zahradě bylo chladněji. Sever Vyškovska. |
 |
Mráz, 20.4.2017 Noři předpovídali -3, skutečnost je v tuto chvíli -3,4. Sever Vyškovska 550 m.n.m. |
 |
Mráz, 19.4.2017  Dneska pod Kojálem... |
 |
Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 10.11.2016 Však jak ty kontejnerované stromky v těch hobby marketech vypadají... Pár týdnů zpět jsem se na ně v jednom marketu v Brně díval. Bylo mi jich líto.
Honza |
 |
Sklená vata záchrana před hryzci?, 8.11.2016 Nechcete si to ještě rozmyslet, s tou kunou? Ale jinak souhlas, té vatě moc nevěřím.
Honza |
 |
Udírna zevnitř, 10.1.2016 Dobrý den.Udělal jsem si dřevěnou udírnu 60x60x90cm a mám dotaz kolik cm od vrchu a kolik cm od sebe mám namontovat laťky na bok udírny na které budu věsit ráhýnka s klobásama s masem atd.Děkuji všem za rady. |
 |
|
 |
Nejlepší letní či zářijová máslovka, 20.12.2015 Z vlastní zkušenosti, hruškovice ze Solanky je vynikající. Ovšem, než z čerstvě vysazeného stromku vypálíte, máte se ještě načekat. |
 |
Třešeň a ovocné stromy u živého plotu z thůjí, 7.12.2015 Mají. Sázel jsem na podzim jabloň ve vzdálenosti přes 2 metry od živého plotu z tůjí a při kopání jámy jsem přesekával kořeny víc, než 1cm silné. Takže tůje půjdou... |
 |
Kdo mi zabíjí slepice?, 21.11.2014 Psík nepochází z ameriky, ale z asie. Neplést s mývalem severním. Samozřejmě je psík daleko nebezpečnější predátor než mýval. |
 |
Lopatka Fiskars, 13.3.2013 Zdravím.Mám tuto lopatku ale je ohlý hák.Dá se narovnat koupit jiný nebo rovnou novou lopatku???Děkuji za radu. |
 |
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Na stránkách Mountfieldu si najděte tuto pilu pod ní jsou ruzné doplnky a až dole pod nimy je návod ke stažení. |
 |