Zavlažovací sprcha s větším průtokem

host - 214.246 (?)
17.1.2025 17:40

Použil jste to nevhodně. Zapojit cerpadlo které dává 6000l a tlak 3,5 baru s takovou pistolkou kde jsou o kroužky, to nevydrží ani Gardena. Nevím proč používat sprchu na zálivku zeleniny takovým tlakem.Kam lidi pospichaji.Ja mám takové dělo ve studní celou sezónu, naplníme ráno čtyři sudy a ohřátou vodou odpoledne nebo večer pak jiným čerpadlem (slabším) s těch sudu zalivám. Samozřejmě bez kropitka.Proc bych měl brambory, rajcata, okurky, kropit. Jsou dny,  kdy zalivám konvi, protože ty sudy si postavíme tak, aby byly blízko záhonu. Taky bylo obdobi, kdy jsem nosil vždy dvě konve abych byl vytížený. Pořad jsem někam pospíchal. Prostě stále se něco mění. Česnek sazim jinak, okurky neseju,  ale sazim z kelímku, cukety už nesazim, meloun taky nechci, ořechové listi nevyhazuju ale dávám do kompostu, nebo třeba větve nedrtim ale vozim do kontejneru. I darling jsem nahradil ponorným čerpadlem. Není slyšet, na zahradě je ticho. Než začne soused řezat palety. laugh

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1734) - 165.146 (?), 17.1.2025 16:35

Přece jen je to 23 let, nedalo mě to a našel jsem fakturu a dokonce i vyobrazení té pistole.Nebyla to Gardena ale CLABER 9390.To čerpadlo je furtšlap a dodává na konci slušný tlak.Pistole tekla v otočné hlavici a také ve spouštěcí páce.V rychlospoji ne.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

pistole
pistole

host - 214.246 (?), 17.1.2025 17:40

Použil jste to nevhodně. Zapojit cerpadlo které dává 6000l a tlak 3,5 baru s takovou pistolkou kde jsou o kroužky, to nevydrží ani Gardena. Nevím proč používat sprchu na zálivku zeleniny takovým tlakem.Kam lidi pospichaji.Ja mám takové dělo ve studní celou sezónu, naplníme ráno čtyři sudy a ohřátou vodou odpoledne nebo večer pak jiným čerpadlem (slabším) s těch sudu zalivám. Samozřejmě bez kropitka.Proc bych měl brambory, rajcata, okurky, kropit. Jsou dny,  kdy zalivám konvi, protože ty sudy si postavíme tak, aby byly blízko záhonu. Taky bylo obdobi, kdy jsem nosil vždy dvě konve abych byl vytížený. Pořad jsem někam pospíchal. Prostě stále se něco mění. Česnek sazim jinak, okurky neseju,  ale sazim z kelímku, cukety už nesazim, meloun taky nechci, ořechové listi nevyhazuju ale dávám do kompostu, nebo třeba větve nedrtim ale vozim do kontejneru. I darling jsem nahradil ponorným čerpadlem. Není slyšet, na zahradě je ticho. Než začne soused řezat palety. laugh

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1734) - 165.146 (?), 18.1.2025 1:12

Nikde neuvádím že s tím dělem zalévám zeleninu nebo kytky.To dá rozum, zalévám klasicky konví.Volil jsem záměrně tlakové čerpadlo pro zálivku ovocných stromů a drobného ovoce, to je asi 70% obdělávané půdy.S tímto dělem je proliju v klidu za 25 minut.No a že jsem z počátku zvolil špatnou pistolku?Na to mě měl upozornit prodejce že je to plivátko a nehodí se pro kupované čerpadlo viz faktura.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Opravda suché dřevěnné podlahy0:27
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
Nová stodola6.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika